Сільські спортивні молодіжні ігри
16 лип, 2012 0 Коментарів 1 430 Переглядів

Сільські спортивні молодіжні ігри


Цього року сільські спортивні молодіжні ігри стартували 12 липня у Підбережі. Приурочені вони були 350-ій річниці села. Розпочалися ігри о 10 годині ранку змаганням із настільного тенісу. 18 учасників протягом майже двох годин визначали кращого з поміж себе. У підсумку 3 місце здобуває Руслан Кладько, 2 місце – Ярослав Пристай, 1 місце – Тарас Диндин.
Одразу ж по завершені першого виду змагань підберезькі спортсмени мали змогу помірятися силами у міні-футболі. Такою нагодою скористалися аж 6 команд різник «кутів» села. Усі присутні насолодилися цікавими та непередбачуваними іграми з яскравими, а подекуди і курйозними моментами та підсумками. Аж 10 проведених матчів вкінці-кінців зуміли відсіяти слабших, а сильніших розподілити на п’єдесталі. 3 місце займає команда Долішнього кінця, яка тільки у серії післяматчевих пенальті зуміла обіграти супротивника. У фінальній сутичці зустрілися команди Центру та Дуброви у якій доволі неочікувано із рахунком 0:2 перемагають останні. Склад команди переможця: Микола Корпан, Олександр Сурмай, Роман Блажко, Микола Гречин, Павло Олексин, Іван Микитин та Олександр Кувік.
Та на цьому свято спорту у Підбережі не завершувалося. Під час урочистого концерту були проведені змагання із армреслінгу та гирьового спорту, у яких мали змогу взяти участь усі бажаючі.
У армспорті помірялися силами 16 спортсменів, кращими серед яких стали:
Тарас Диндин – 3 місце;
Олексій Гринчишин – 2 місце;
Маркіян Пилипів – 1 місце.
У гирьовому спорті змагалися у поштовху гирею 32кг, де рівних не знайшлося:
Віталій Куьпа – 3 місце (32 чисті поштовхи)
Микола Рак – 2 місце (33 чисті поштовхи);
Василь Корпан – 1 місце (34 чисті поштовхи).
По завершені змагань усі переможці були нагороджені грамотами, медалями та оплесками уболівальників.
15 липня сільські спортивні молодіжні ігри завітали вже до Поляниці, чиї жителі святкували 434-ту річницю свого села. На місцевих майданчиках у міні-футболі та волейболі позмагалися між собою команди Поляниці, Бубнища та Сукеля. У обох видах спорту спортсмени із Сукеля здобувають впевнені перемоги над своїми суперниками. Другими стають хлопці із Поляниці та почесне третє місце посідають Бубнищанські спортсмени.
Склад команди переможця: Михайло Мандрик, Андрій Мандрик, Михайло Мізунський, Петро Мізунський, Євген Мандрик, Володимир Савчин, Назар Гаврилюк та Юрій Заляско.
Окрім цього, усі присутні мали змогу поуболівати за соїх друзів та знайомих у змаганні із гирьового спорту. Спортсмени змагалися у поштовху гирі 24 кг. У підсумку третє місце посідає Тарас Маланин (32 чисті поштовхи), друге місце займає Захар Кондрат (70 чистих поштовхів) і перше місце із фантастичним результатом у 90 чистих поштовхів посідає Іван Яцинин.
Переможці були нагороджені грамотами, медалями та призами.
 Змагання залишаються позаду, та проведені ігри, щирих уболівальників та гостинну атмосферу приймаючих сіл ми ще довго згадуватимемо із приємністю та гордістю.


Перший розіграш Кубку сільських рад із футболу завершено

24 серпня на міському стадіоні «Карпати» відбулася фінальна гра Кубку сільських рад із футболу 2012 року присвяченого Дню міста. Напевне, вперше у своїй історії на полі зустрічалися команди Гузієва та юнацького складу болехівських «Карпат»....

Великі спортивні ігри Болехівщини

Вранці 02 жовтня 2016 року на території міського стадіону та ЗОШ №1, з ініціативи міського голови, стартували Великі спортивні ігри Болехівщини приурочені до 645-ї річниці з дня першої письмової згадки про м.Болехів. На урочистому відкритті...

Великі спортивні ігри Болехівщини

30 вересня 2017 року на міському стадіоні вже другий рік поспіль були проведені Великі спортивні ігри Болехівщини, які цього річ були присвячені 646-ій річниці міста Болехова. У змаганнях взяли участь 6 команд, а саме: «Болехівська ЗОШ №1»,...

0 Коментарів

Авторизація