Футбольні баталії на Болехівщині відновлюються
05 сер, 2015 0 Коментарів 704 Перегляди

Футбольні баталії на Болехівщині відновлюються

Після нетривалої перерви розпочинається друге коло чемпіонату області з футболу. Першу половину дистанції наша команда провела не вдало. Після трьох перемог і однієї нічиї на старті, одна за одною стали приходити поразки, котрі внесли в колектив нервозність і невпевненість. До всього іншого додалася і коротка лава запасних, котра при всьому своєму вмінні не змогла внести свіжості у гру команди.
Під час літньої перерви доволі гостро постало питання про те, чи будуть «Карпати» продовжувати грати у другому колі. Масла у вогонь підливало невизначене фінансове становище, яке змусило наших провідних гравців шукати альтернативні варіанти. До своїх лав обдарованих карпатівців запрошували: Івано-Франківський «Тепловик», ФК «Калуш», «Придністров’я» Тлумач та «Нафтовик» Долина. Не зважаючи на привабливі фінансові пропозиції, та декілька проведених товариських зустрічей за вищенаведені команди, всі гравці на чолі із капітаном команди Русланом Кузьом висловили бажання продовжувати грати за болехівську команду. 
Також на цих зборах було озвучені основні проблеми та нагальні потреби команди. Із нестачею інвентарю люб’язно погодилися допомогти підприємці В.Чудик, О.Миленький, Р.Кулик, Я.Гошовський та Я.Савич, за що їм окрема подяка. А от із підсиленням команди все повинно визначитися у найближчі тижні. На прицілі у клубу перебуває декілька гравців та спеціалістів, котрі можуть допомогти, як дорослій команді, так і юнакам налагодити гру та піднятися у загальнокомандному рейтингу.
Вже в цю неділю, 9 серпня, на Болехівщині продовжаться футбольні баталії найвищого обласного рівня. До нашого міста завітає косівська «Гуцульщина», котра у цьому сезоні так і не змогла здобути жодного залікового очка та міцно засіла на дні турнірної таблиці. 
Отож, запрошуємо всіх любителів футболу та керівництво міста, прийти та підтримати рідну команду у скрутний для неї час. Початок матчів о 14.00год та 16.00год.

Ярослав Бунчак

Дебютна перемога «Карпат» у новому сезоні

Свій черговий матч наші «Карпати» провели на виїзді з ямницьким «Вихором». З перших хвилин матчу господарі поля пішли на штурм наших воріт, адже власні уболівальники одразу погнали їх у атаку вимагаючи швидкого голу. Проте захист «Карпат» на чолі з...

Остання домашня гра болехівських «Карпат» у 2016 році

У найвищому обласному футбольному дивізіоні минулотижневий тур, у якому болехівські «Карпати» відпочивали, як і передбачалося, призвів до деяких зміни на лідерських позиціях “турнірки”. Так, одноосібними лідерами стали коломийські “Карпати”, котрі...

Перша перемого «Карпат» у другому колі
Новини спорту травень. 2017

Перша перемого «Карпат» у другому колі

У неділю, 7 травня на міському стадіоні м.Болехова відбувся календарний матч 19 туру чемпіонату області з футболу сезону 2016-2017 року, у якому ми приймали гостей із Тлумача. Команда гостей значно підсилилася у міжсезоння, наполовину оновивши склад...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація