Всеукраїнський турнір присвячений МСУ Петрученку І.А.
30 вер, 2019 0 Коментарів 630 Переглядів

Всеукраїнський турнір присвячений МСУ Петрученку І.А.

28 вересня завершився всеукраїнський турнір присвячений МСУ Петрученку І.А. у місті Вознесенск Миколаївської області.
На дані змагання з'їхались команди з усієї Миколаївської області (одна з найсильніших у греко-римській боротьбі областей України), а також Одеської, Київської, Кропивницької області та, звісно, і з Івано-Франківської області (м.Болехів). Загалом - це 250 учасників.
Змагання проводилися за правилами "до двох поразок". В кожній з категорій по 15-25 учасників. При даних правилах аби дістатися до фіналів спортсмену потрібно відборотися від 5 до 7 сутичок.  

За шаленої конкуренції болехівчани вибороли такі призові місця:
Колєв Юрій ?? ? 1 місце ? 23 кг
Юхман Євген ??? 3 місце 26 кг
Кидик Данило ??? 3 місце 29 кг
Павлів Іван ??? 2 місце 32 кг
Колєв Мартин ??️? 5 місце 32 кг
❗❗❗ВІТАЄМО❗❗❗

P.S. Конкретно по кожному спортсмену:
Колєв Юрій. Впевнено переміг шість суперників на туше, або ж чисто технічно. Єдину конкуренцію створив спортсмен із Южно-українська де Юра переміг із мінімальним відривом 0:2. Із шести сутичок не віддав жодного балу суперникам.
Юхман Євген. Перейшовши в нову для себе категорію відборовся непогано. Гарно стартував. Мав шанси виграти в обидвох суперників, яким у підсумку поступився.  Не вистачило фізичної сили та дещо недопрацював у технічних моментах допускаючи помилки. На тренуваннях будемо виправляти.
Кидик Данило.  Відборовся 7 сутичок, але згодом зробив помилку, недооцінив суперника. В результаті програна сутичка. Не допомогла чисто-технічна розправа над чемпіоном (якого вважав сильним). Це кругові поразки, де секретар робить свою справу. Перемагати потрібно впевнено!
Павлів Іван. Відборовся 6 сутичок. "Катком пройшовся" по суперниках, а у фіналі зустрівся із вже знайомим для себе суперником, проте не зумів витерпіти в партері.
Колєв Мартин.  4 перемоги та 2 поразки - це досить непогано, враховуючи, що боровся із трохи старшими. В поєдинку за 3 місце поступився з рахунком 10:11. Все ще попереду.

ЧЕМПІОН - ЦЕ 1% ТАЛАНТУ І 99% ПРАЦІ❗

Відділення греко-римської боротьби Болехівської ДЮСШ

Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків «Кубок Закарпаття»

06-08.09.2019р. в м. Ужгород (Закарпатська обл.) завершився всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків «Кубок Закарпаття». У турнірі приймало участь 220 спортсменів із Закарпатської, Рівненської, Львівської, Одеської, Вінницької,...

Останні здобутки болехівських борців у 2016 році

21-23 грудня у великому спортивному залі Долинської ДЮСШ відбувся Регіональний турнір з греко-римської боротьби присвячений пам’яті С.В.Гриня. На ці змагання приїхали команди з Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Рівненської, Луцької та...

Нові здобутки у новому році

Наполеглива праця і важкі зусилля болехівських борців не залишились безрезультатними. Вони показали вельми хороші результати на старті 2018 року. 10 січня відбувся 25 міжобласий турнір з греко-римської боротьби присвячений різдвяним святам в м....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація