У Болехові визначили переможця ХІ традиційного кубку міста з баскетболу
31 жов, 2022 0 Коментарів 881 Перегляд

У Болехові визначили переможця ХІ традиційного кубку міста з баскетболу

У суботу, 29 жовтня, у приміщенні спортивного залу Болехівського ліцею №1 «Академічного» відбувся черговий розіграш ХІ традиційного кубку міста Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. У турнірі взяли участь 4 команди: «Болехів стейт», «Спліт» (Болехів), «Долина» та «Стрий».

На урочистому відкритті учасників та глядачів змагань, від імені міського голови, привітала заступниця міського голови Ілона Калитин, яка побажала учасникам цікавої та чесної боротьби та перемоги найкращим.

Не зважаючи на малу кількість команд змагання проводилися по кубковій системі за якою учасники були розподілені на 2 групи.

У першій групі «Болехів стейт» доволі легко обігрує «Стрий» (46:25), а у іншій групі «Спліт», не менш ефектно, залишає позаду «Долину» (45:26).

Виходячи із попередніх результатів у стикових поєдинках зустрілися «Стрий» та «Спліт» (26:45) і «Болехів стейт» та «Долина» (58:42).

Після цього розпочалися битви за місця.

У поєдинку за 3 місце зійшлися «Стрий» та «Долина». Долиняни, захопивши ініціативу із самого старту, так і не дали змоги супернику переломити хід гри та довели її до логічної перемоги (34:49).

У фіналі ж, сильнішого з-поміж себе, визначали дві болехівські команди, які подарували нам багато видовищних моментів, безліч захоплюючої боротьби та майстерних завершень атак. Вони, практично до останньої чверті, йшли нога у ногу. І тільки останній період зумів розставити все на свої місця. Сильнішими виявилися хлопці із «Болехів стейт» (50:41).

На офіційному закритті змагань всі переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями. Також була вручена традиційна, для даного турніру, нагорода кращого гравця. Цьогоріч вона дісталася Олександру Дзенглюку із команди «Спліт». Кульмінацією всього дійства стало вручення перехідного кубку міста Болехова з баскетболу капітану команди-переможцю.

Насамкінець хотілося б подякувати всім, хто долучився до збору коштів на потреби ЗСУ, який проводився під час змагань. В цей день нам вдалося зібрати 6 000 грн., котрі вже найближчим часом будуть передані для наших хлопців на передовій!


Болехову - 651!

Цьогоріч Болехів відзначає свою 651-у річницю 2 жовтня 2022 року. Пропонуємо вашій увазі програму святкувань. 30 вересня 2022 року 30.09.-07.10 - фотовиставка учнів БДЮТ «Місто, в якому я живу», музей історії м.Болехова ім.Р.Скворія 15.00 год. -...

У Болехові перекрили центральну дорогу

Сьогодні, 1 жовтня 2021 року, жителі громади перекрили дорогу національного значення Стрий-Мамалига через поганий стан покриття дороги. З 10.30 години учасники перекриття ходять пішохідним переходом на перехресті вулиці Данила Галицького та...

Міський голова Богдан Мельник взяв участь у військово-патріотичному заході “Повстанська ватра”

У переддень відзначення свята захисника України у Болехові відбувся військово-патріотичний змаг за участю пластунів Прикарпаття. Метою цього заходу було виховання у молоді національно-патріотичного духу та знайомства з життям українських повстанців....

0 Коментарів

Авторизація