Запрошуємо активну молодь до Молодіжної ради при Болехівській міській раді
23 сер, 2023 0 Коментарів 1 204 Перегляди

Запрошуємо активну молодь до Молодіжної ради при Болехівській міській раді

Відповідно до рішення сесії Болехівської міської ради від 27.06.2023 № 07-30/23 розпочинається прийом анкет молодих, енергійних, креативних та творчих осіб віком від 14 до 35 років для включення до складу Молодіжної ради при Болехівській міській раді. 

Якщо Ти бажаєш змінити свою громаду та отримати новий досвід і знання, хочеш навчитися менеджменту, роботі в команді, почати розвивати себе та своє оточення – тоді тобі точно до нас!

Що для цього потрібно зробити?
  1. Заповнити Анкету кандидата (+ пакет документів) та надіслати на електронну адресу: ms@bolekhiv-rada.gov.ua або подати за адресою: м.Болехів, пл. І.Франка, 12 – Болехівська міська рада.
  2. Очікувати повідомлення чи дзвінок про дату, місце та час проведення установчих зборів з відбору членів Молодіжної ради.
Важливо:
  1. Увійти до складу Молодіжної ради може молода людина – член Болехівської територіальної громади, віком від 14 до 35 років, що постійно проживає на території громади.
  2. Для участі в установчих зборах кандидат на членство в Молодіжній раді має подати до ініціативної групи такі документи:
    • анкету кандидата до складу Молодіжної ради при Болехівській міській раді (Завантажити);
    • бланк підписів 10 молодих жителів громади (14-35 років), що підтримують його висування на членство в Молодіжній раді (Завантажити);
    • копію паспорта громадянина України;
    • копію довідки про реєстрацію місця проживання (у випадку подання копії паспорта громадянина України у формі ID-картки).
Детальніше про саму молодіжну раду, її функції, права та обов’язки можна прочитати у Положенні про Молодіжну раду при Болехівській міській раді (Переглянути).

Також, ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЄМО, для повноти усвідомлення, що таке молодіжна рада, пройти сучасний та креативний онлайн-курс з основ менеджменту молодіжних рад місцевого рівня, який розрахований на членів молодіжних рад котрі тільки починають свою роботу. Курс створено людьми, які відчувають «дух» молоді і хочуть допомогти вам запровадити зміни у ваших громадах. (Пройти ОНЛАЙН-КУРС)

З усіма запитаннями, зауваженнями, пропозиціями чи побажаннями ви можете звертатися на електронну адресу ms@bolekhiv-rada.gov.ua

Оголошення про проведення установчих зборів з формування складу молодіжної ради при

12 квітня 2023 року в офлайн форматі заплановано проведення установчих зборів з формування складу молодіжної ради при Івано-Франківській обласній державній (військовій) адміністрації. Попереднє місце проведення: м. Івано-Франківськ вул....

Президент підписав закон про основні засади молодіжної політики

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон "Про основні засади молодіжної політики" № 1414-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 27 квітня 2021 року. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента, передає Рубрика. Закон імплементує в українське...

Відкрито прийом заявок кандидатів для участі у відборі Молодіжних делегатів України до ООН!

Надсилай свою заявку і можливо саме ти представиш державу на Генасамблеї в Нью-Йорку. Молодіжні делегати України в ООН – це: ◾ Річна програма із представлення позиції української молоді у світі й поширення Цілей сталого розвитку; ◾ Досвід...

0 Коментарів

Авторизація