У міськвиконкомі триває підготовка до щорічної пішої прощі на Ясну гору
09 вер, 2019 0 Коментарів 485 Переглядів

У міськвиконкомі триває підготовка до щорічної пішої прощі на Ясну гору

Вже стало доброю традицією щороку, у вересні, проводити молодіжну пішу прощу до Чудотворного образу Матері Божої, який виставлений для молитовного вшанування у храмі Святого Преображення Господнього Гошівського монастиря оо.Василіян.
Цього року єпархіальна проща молоді до Гошева на Ясну гору, яку організовує Івано-Франківська Архиєпархія, відбудеться 22 вересня.
З метою обговорення усіх деталей заходу та визначення відповідальних за організацію участі молоді з Болехівщини у пішій прощі, під головуванням міського голови Богдана Мельника у міськвиконкомі відбулася робоча нарада.
Участь у нараді взяли Ігумен Гошівського монастиря о.Вікентій Слободян, отець-декан Болехівського деканату о.Дмитро Павлик, настоятелі та сотрудники храмів Болехівщини о.Степан Витвицький, о. Володимир Воробець, о. Мирослав Чорний, о.Богдан Гаврилишин, заступник начальника Долинського ВП ГУНП України в Івано-Франківській області Тимочко В.Д, заступник міського голови Лугова Т.М., головний лікар центру первинної медичної допомоги Соболь О.М., начальник відділу культури міськвиконкому Іванишин Г.М., головний спеціаліст управління освіти міськвиконкому Стефанів М.З., сільські голови Іванів М.Ю. та Савчук В.Б., директори та заступники директорів загальноосвітніх навчальних закладів Болехівщини.
Як повідомив Ігумен Гошівського монастиря о.Вікентій Слободян, Архієрейську Святу Літургію, яка розпочнеться об 11.00 год., очолить митрополит Володимир Війтишин. Проща буде проходити в рамках відзначення 10-ї річниці коронації чудотворної Гошівської ікони Божої Матері. Усі прочани зможуть отримати Благословення та Повний Відпуст. Одночасно до Гошева на Ясну гору прямуватиме молодь з Болехівської міської ради та Долинського району. Прочани з Болехова розпочнуть прощу на Співочому полі о 9.00 год.
Присутні на нараді обговорили усі деталі організації пішої прощі. За підсумками обговорень міський голова дав доручення відповідальним особам, а координацію усіх заходів щодо підготовки до прощі доручив здійснювати заступнику міського голови Тетяні Луговій.

Триває підготовка до чергового пленарного засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 20 листопада 2019 року, у Болехівській міській раді чергове засідання провела постійна комісія з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів за участю голови постійної комісії Марії Стельмах, секретаря...

Міський голова Богдан Мельник провів прийом громадян з особистих питань

Відповідно до розпорядження міського голови кожний 1,3,5 понеділок місяця за попереднім записом проводиться прийом громадян. Вчора, 18 листопада 2019 року, Богдан Мельник провів черговий прийом громадян. З метою оперативного надання кваліфікованої...

Відбулася нарада з питань проведення осіннього призову юнаків на строкову військову службу

Сьогодні, 3 вересня 2019 року, секретар міської ради Ігор Герецький, з ініціативи військового комісара Долинського міського об’єднаного військового комісаріату Степана Гриника, провів нараду з питань призову громадян на строкову військову службу...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація