Визначено провайдера, який забезпечить послугами Інтернет-зв’язку соціальні заклади у Таняві
26 жов, 2021 0 Коментарів 1 182 Перегляди

Визначено провайдера, який забезпечить послугами Інтернет-зв’язку соціальні заклади у Таняві

За кошти “Інтернет-субвенції”  село Танява у Болехівській територіальній громаді  отримає швидкісний Інтернет та базову локальну мережу у соціальних закладах, у тому числі Wi-Fi-покриття.

Нагадаємо, у державному бюджеті на 2021 рік було передбачено 500 млн гривень для підключення закладів соціальної інфраструктури (закладів освіти, бібліотек, медичних закладів, ЦНАПів, інших закладів) до широкосмугового Інтернету з використанням волоконно-оптичних технологій у рамках бюджетної програми «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості» . Наприкінці червня 2021 року Болехівська міська територіальна громада була відібрана для участі у державній програмі. У рамках її реалізації міська рада отримала 250 тисяч гривень державної субвенції для підведення швидкісного Інтернету до с.Танява, де відсутнє Інтернет-покриття на базі волоконно-оптичних технологій. 

Впродовж серпня-вересня тривали тендерні процедури на закупівлю послуги з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету. Спочатку торги не відбулися, оскільки для участі у закупівлі було зареєстровано менше двох тендерних пропозицій. За результатами аукціону, оголошеного вдруге, переможцем визначено ТзОВ «ВАРТА-БЕЗПЕКА» із найменшою ціною тендерної пропозиції.

Сьогодні, 26 жовтня 2021 року, міський голова Іван Яцинин підписав договір з представником ТзОВ «ВАРТА-БЕЗПЕКА». Відповідно до умов договору, провайдер зобов’язується до кінця року підключити заклади соціальної інфраструктури с. Танява – фельдшерсько-акушерський пункт та сільський клуб - до широкосмугового доступу до Інтернету. Крім цього, підприємство без нарахування абонентської плати   надаватиме послуги із забезпечення безлімітного доступу до Інтернету із швидкістю не менше 500 Мбіт/с протягом 30 календарних днів, починаючи з дати підписання акта здачі-приймання наданих послуг, та із швидкістю не менше 100 Мбіт/с до 31 грудня 2022 р.

Тож уже до кінця року, навіть у найвіддаленішому куточку нашої громади послугами Інтернет-зв’язку будуть забезпечені заклади соціальної сфери. А разом з ними можливість підключення до мережі отримають всі охочі, які проживають у селі.


Договір від 26.10.2021 № 46 

У Болехівській територіальній громаді буде розроблено концепцію гастрономічного стартапу

Болехівська територіальна громада взяла участь у інтерактивному опитуванні територіальних громад в рамках грантового проєкту «Дослідження гастроспадщини України: традицій гостинності та культури приготування страв як основи для розвитку креативних...

Болехівська територіальна громада стала переможцем конкурсу місцевих ініціатив в рамках проєкту

Ініціатива Болехівської територіальної громади «Облаштування туристично – відпочинкової зони в підніжжі Скель Довбуша біля водоспаду» відібрана для участі у конкурсі місцевих ініціатив в рамках проєкту Програми розвитку ООН (ПРООН) «Місцеве...

Болехівська міська територіальна громада відібрана для участі у проєкті “Інтернет-субвенція”

5 громад у Івано-Франківській області у рамках реалізації проєкту «Інтернет-субвенція» отримають фінансування для підключення до оптичного Інтернету сільських територій. Болехівська міська територіальна громада отримає 250 тисяч гривень державної...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація