Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради: коротко про ухвалені рішення
27 вер, 2023 0 Коментарів 251 Перегляд

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради: коротко про ухвалені рішення

Сьогодні, 27 вересня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Головував на засіданні міський голова Іван Яцинин. На розгляд було винесено 19 питань.

Члени виконкому  заслухали інформацію про виконання Плану роботи міськвиконкому за ІІІ квартал 2023 року та затвердили План роботи міськвиконкому на ІV квартал 2023 року.

На засіданні затверджено фактичну та планові мережі комунального закладу «Болехівська мистецька школа». Загальна кількість вихованців закладу у 2023-2024 навчальному  році згідно із заявами батьків складе 186 учнів, а в наступному році у мистецькій школі очікують 190 учнів.  

Погоджено розмір плати за навчання та встановлено перелік пільг у Болехівській мистецькій школі  на 2023-2024 навчальний рік. Зокрема, 50% пільгу зі сплати за навчання матимуть діти із багатодітних сімей, діти – напівсироти, діти з інвалідністю,  діти з малозабезпеченої сім’ї, діти, які навчаються на 3-х  відділеннях (відділах) одночасно.

100% пільгу зі сплати за навчання встановлено для дітей, батьки яких є учасниками бойових дій, безпосередньо брали та беруть участь в антитерористичній операції чи операції об’єднаних сил, у здійсненні заходів національної безпеки і оборони, відсічі та стримуванні збройної агресії, забезпеченні захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, діти-сироти та діти, які позбавлені батьківського піклування.

Крім цього, виконком затвердив фактичну та планові мережі закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради на поточний та наступний навчальні роки. У цьому році у закладах загальної середньої освіти є 121 клас, у яких навчаються 2328 учнів. До закладів дошкільної освіти пішли 339 дітей. Дитячо-юнацька спортивна школа має 229 вихованців. У Будинку дитячої юнацької творчості навчається 391 учень. 

У ході виконкому підбито підсумки оздоровчої кампанії у 2023 році. Цьогоріч за кошти місцевого бюджету закуплено 8 путівок до ДЛОК «Сокіл» (с.Сокіл Галицької ТГ) для відпочинку дітей пільгових категорій. Крім цього, забезпечено на належному рівні організацію та проведення літніх оздоровчих таборів при ліцеях з денним перебуванням та одноразовим харчуванням для 305 дітей. Загалом забезпечено оздоровленням та відпочинком у 2023 році 316 дітей пільгових категорій (21,6%).

Заслухано інформацію про підготовку установ, організацій  бюджетної сфери міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 року. Керівникам установ та організацій бюджетної сфери, комунальних підприємств, старостам старостинських округів Болехівської територіальної громади доручено забезпечити своєчасний та в повному об’ємі початок опалювального періоду, а також економне використання енергоресурсів та розрахунок за їх споживання. 

На звернення жителів громади призначено помічників дієздатним особам, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.
А також ухвалено низку рішень, що стосувалися сфери прав дітей.

Про чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 29 червня 2023 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Участь у його роботі взяли 13 членів виконавчого комітету, керівники та працівники управлінь, відділів міськвиконкому. На...

Відбулося засідання виконкому: про що говорили

Відповідно до розпорядження міського голови, сьогодні, 28 лютого 2023 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Участь у ньому взяли 14 членів виконкому, керівники управлінь, відділів міськвиконкому. У ході засідання було розглянуто...

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 22 вересня 2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 10 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники управлінь та відділів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація