Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради: які рішення ухвалено
20 жов, 2023 0 Коментарів 255 Переглядів

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради: які рішення ухвалено

Вчора, 19 жовтня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Головував на засіданні міський голова Іван Яцинин. На розгляд було винесено 9 питань.
Перш ніж розпочати роботу, присутні вшанували пам’ять захисників України та мирних жителів, які загинули у російсько-українській війні, хвилиною мовчання.

Члени виконкому  заслухали інформацію  про виконання бюджету Болехівської міської територіальної громади за  9 місяців 2023 року. Начальник фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб доповіла про доходи загального та спеціального фондів бюджету громади за звітний період. У ході виступу ознайомила з джерелами надходження коштів до місцевого бюджету, серед яких основним є податок та збір на доходи фізичних осіб. У підсумку, виконавчий комітет вирішив взяти до відома подану інформацію щодо виконання звіту бюджету міської територіальної громади.

Крім цього, говорили про результати фінансового аудиту міського бюджету Болехівської міської ради. Андрій Тимофійчук  – заступник начальника управління – начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами Управління Західного офісу Держаудитслужби в Івано-Франківській області ознайомив присутніх з виявленими недоліками під час ревізії  та зауважив, що на даний час вжито заходів щодо їх усунення. Також  повідомив, що за результатами аудиту надано пропозиції та доручення, викладені у проєкті рішення. Його виконавчий комітет ухвалив з урахуванням змін.

На засіданні затвердили склад адміністративної комісії при виконавчому комітеті Болехівської міської ради.
У ході виконкому затвердили вартість квитка на проїзд для хворих, які отримують програмний гемодіаліз. На підставі цього рішення хворим з хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз, відшкодовуватимуть проїзд до населеного пункту, в якому розташовані заклади, що надають такі послуги, та у зворотному напрямку.

Члени виконавчого комітету  погодили приватному підприємцю тимчасове розміщення торговельного павільйону (аптечного пункту) з торгівлі лікарськими засобами на орендованій земельній ділянці в м.Болехові на площі Івана Франка,1.
Затвердили подання опікунської ради виконавчого комітету Болехівської міської ради про  призначення опікуна особі з інвалідністю першої «А» групи (інвалід з дитинства).

Ухвалили рішення з питань захисту прав дітей, а саме: надали згоду на реєстрацію проживання малолітньої дитини, затвердили спосіб участі батька у виховання малолітньої дочки. Крім того, надали згоду на укладення договору дарування житлового будинку з господарськими будівлями і спорудами.

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Сьогодні, 15 грудня 2022 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 11 членів виконкому. Участь у його роботі взяли працівники управлінь та...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 квітня 2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. У засіданні взяли участь 12 членів виконавчого комітету. На порядок денний було винесено три проєкти рішень, які були підтримані одноголосно....

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 травня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного було внесено 10 питань. У засіданні взяли участь 16 членів виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів міськвиконкому . Члени...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація