Із засідання виконавчого комітету
27 січ, 2022 0 Коментарів 628 Переглядів

Із засідання виконавчого комітету

   Сьогодні, 27 січня, відбулось засідання виконавчого комітету. До порядку денного було внесено 13 питань. У засіданні взяли участь 15 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь та відділів міськвиконкому, депутати міської ради. Насамперед члени виконкому заслухали проєкт рішення про результати усунення недоліків за підсумками державного фінансового аудиту міського бюджету за період 01.01.2016 до 30.09.2019 року. 
Відтак слухалося питання про здійснення державної регуляторної політики виконавчим комітетом Болехівської міської ради у 2021 році. Підтримали присутні й проєкт рішення щодо організації перевезень учасників освітнього процесу, що проживають в районі вул. Стрийської, до Болехівського ліцею №1«Академічний» та Болехівського ліцею №2 «Науковий». 
На засіданні затвердили тарифи на житлово-комунальні послуги із вивезення побутових відходів на території громади  та тарифи на послуги, які надаються Болехівським комбінатом комунальних підприємств. Зокрема затверджено такі  тарифи на житлово-комунальні послуги з вивезення побутових відходів:
-вивезення твердих побутових відходів для населення -93,23 грн./м3(10,10 грн. з 1 особи) в місяць;
 -вивезення твердих побутових відходів для бюджетних установ -93,23 грн./м3;
 -вивезення великогабаритних відходів-109, 40 грн./м3;
- вивезення ремонтно-будівельних відходів- 95, 76 грн./м3.
Опісля члени виконавчого комітету ухвалили проєкт рішень про створення матеріального резерву Болехівської територіальної громади для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та затвердили склад міської комісії з питань евакуації  і Положення про міську комісію з питань евакуації. 
Частина питань стосувалася житлової сфери, зокрема, наміру щодо продовження договору оренди для покращення житлових умов, приватизації квартири та зарахування на чергу для покращення житлових умов. 
Також одноголосно ухвалено проєкт рішення щодо подання клопотання в Івано-Франківську обласну державну адміністрацію про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» жительці с. Бубнище та про влаштування недієздатної особи з інвалідністю 1-А групи до психоневрологічного інтернату.  У підсумку всі проєкти рішень, винесені на розгляд засідання виконавчого комітету, були ухвалені.

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 25 листопада, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного внесли 11 питань. У засіданні взяли участь 12 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь та відділів міськвиконкому,...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 червня, відбулося дев’яте засідання виконавчого комітету міської ради. У засіданні взяли участь 13 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь і відділів міськвиконкому, депутати Болехівської міської ради. До...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 травня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного було внесено 10 питань. У засіданні взяли участь 16 членів виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів міськвиконкому . Члени...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація