Сесія Болехівської міської ради, призначена на 26 листопада, знову не відбулася – вже втретє
26 лис, 2022 0 Коментарів 498 Переглядів

Сесія Болехівської міської ради, призначена на 26 листопада, знову не відбулася – вже втретє

За останніх два тижні міський голова Іван Яцинин скликав сесії тричі, але провести не вдалося жодну. Окремі депутати ігнорують ініційовані міським головою сесії та не приходять на пленарні засіданні. А коли самі вимагають у міського голови скликати засідання - приходять, але покидають сесійний зал чи не реєструються. 

Так, 22 чергова сесія Болехівської міської ради була скликана на 15 листопада 2022 року, але не відбулася через відсутність кворуму.  Тоді для роботи у пленарному засіданні зареєструвалися 9 депутатів із 26 обраних. Серед них: Руслана Барабаш, Марія Гасяк, Ігор Герецький, Валерій Гутак, Надія Заляско, Богдан Мельник, Ольга Соболь, Віктор Яцків, Василь Яцинин. 

Вдруге, за пропозицією ініціативної групи депутатів, міський голова скликав 22 позачергову сесію на 22 листопада 2022 року. Цього разу сесію вдалося відкрити із 22 обранцями, але депутати не схвалили жодного рішення. 

Сьогодні, 26 листопада 2022 року, мала відбутися позачергова 23 сесія Болехівської міської ради, яку міський голова Іван Яцинин також скликав за пропозицією ініціативної групи депутатів. До зали засідань народні обранці прийшли, однак більшість з них не реєструвалася. Готові до роботи були лише четверо представників депутатського корпусу, серед яких Ольга Соболь, Ігор Герецький, Василь Яцинин, Уляна Юзьків, які зареєструвалися для участі у сесії. Цієї кількості депутатів було недостатньо для відкриття сесії та ухвалення рішень. 

Іван Васильович запрошував депутатів реєструватися та розпочинати роботу, але депутати не чули міського голову.

«Я другий раз скликав сесію на вашу вимогу у той день, який був зручний для вас, із включенням до порядку денного тих питань, на яких наполягала частина депутатів. Група депутатів підписала вимоги, ми все врахували. Що не так? Реєструйтеся та розпочинаємо пленарне засідання згідно з Регламентом. Інакше - сесія не повноважна», - зазначив міський голова.

Оскільки необхідна кількість зареєстрованих депутатів так і не зібралась, міський голова Іван Яцинин повідомив, що сесія за відсутності кворуму не відбулась.

Важливі для забезпечення життєдіяльності громади питання вже вкотре не розглянули через недостатню

Сьогодні, 9 травня 2022 року, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина від 06.05.2022 №112-р, враховуючи клопотання депутатів Болехівської міської ради від 05.05.2022 №1019/02.1-20/22, вкотре була скликана сесія Болехівської міської...

Сесія Болехівської міської ради знову не відбулася: всеукраїнська Ініціатива «Сади Перемоги» на

Вкотре сесія Болехівської міської ради не відбулася через неявку депутатів. У результаті черговий раз не ухвалені важливі для усієї громади рішення: не затверджено міські програми, не виділено земельні ділянки підприємцям та фермерським...

Новообрані міський голова Іван Яцинин та депутати Болехівської міської ради склали присягу під час

Сьогодні, 26 листопада, у Народному домі міста Болехова, відповідно до постанови Болехівської міської виборчої комісії «Про скликання першої сесії Болехівської міської ради» від 23 листопада 2020 року № 37, відбулася перша сесія Болехівської міської...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація