Відбулася зустріч за круглим столом, щодо обговорення участі представників бізнесу Болехівської територіальної громади у проєкті за Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України»
30 кві, 2024 0 Коментарів 61 Перегляд

Відбулася зустріч за круглим столом, щодо обговорення участі представників бізнесу Болехівської територіальної громади у проєкті за Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Сьогодні, 30 квітня 2024 року, відбулася зустріч за круглим столом, щодо  участі представників бізнесу Болехівської територіальної громади у проєкті за Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України». На зустрічі були присутні: представник Івано-Франківської торгово-промислової  палати Оксана Ільницька, перший заступник міського голови Василь Юрочко, працівники відділу з питань економіки, інвестицій та туризму виконавчого комітету Болехівської міської ради та суб’єкти господарювання Болехівщини. 

Метою зустрічі було інформування експортно-орієнтованих підприємств Болехівщини про можливість участі в проєкті, який впроваджується Івано-Франківською торгово-промисловою палатою за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Зокрема, він пропонує широкий спектр тренінгових та консалтингових послуг для менеджерів з експорту. 

Проєкт триватиме вісім місяців, протягом яких всі учасники зможуть пройти навчальні курси у форматі вебінарів та тренінгів, а також скористатися груповими, індивідуальними консультаціями та менторськими програмами. По завершенню навчання  Учасники проєкту  отримають відповідні сертифікати.

Форма реєстрації  за посиланням: https://forms.gle/TEVZSDK3Beroooju6

Участь у проекті окрім експортно-орієнтованих підприємств можуть взяти суб’єкти господарювання, які в майбутньому планують вести експортну діяльність. 

З додатковою інформацією можна ознайомитись за посиланням https://bolekhiv-rada.gov.ua/.../13655-ivano-frankivska...

 За консультацією звертайтесь у відділ з питань економіки, інвестицій та туризму виконавчого комітету Болехівської міської ради за номером 0343734443.

Під головуваннням першого заступника міського голови Василя Юрочка відбувся черговий виконком

Сьогодні, 28 березня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Головував на засіданні перший заступник міського голови Василь Юрочко. На розгляд було винесено 21 питання. Перш ніж розпочати роботу, присутні...

Болехів продовжує співпрацю з бельгійським Ессеном

Сьогодні, в рамках налагодження міжнародної співпраці з містом Ессен (Бельгія), відбулася чергова онлайн-зустріч з бельгійськими колегами. Участь у відеоконференції взяли міський голова Іван Яцинин, перший заступник міського голови Василь Юрочко та...

Ремонту дороги у Болехові бути!

Сьогодні, 27 серпня 2021 року, у Болехівській міській раді відбулася робоча зустріч за участю міського голови Івана Яцинина, в.о. директора державного підприємства «Дороги Прикарпаття» Романа Сілецького, депутата Івано-Франківської обласної ради...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Село сяє писанками!🪺

Село сяє писанками!🪺

03 травень, 2024 0

Авторизація