Відбулися випускні вечори ще у трьох ліцеях громади
26 чер, 2024 0 Коментарів 65 Переглядів

Відбулися випускні вечори ще у трьох ліцеях громади

Традиційно, у червні, в закладах освіти Болехівської громади відбуваються випускні вечори та урочистості з нагоди вручення атестатів. У цей незабутній день юнаки і дівчата назавжди прощаються з ліцеями, учителі – зі своїми вихованцями. Благословляють дітей на самостійну стежину життя схвильовані батьки.
Цими вихідними урочистості, присвячені випуску 2024 року, відбулися у Болехівському ліцеї №1 «Академічний», Тисівському та  Міжрічанському ліцеях Болехівської територіальної громади. 
Вже третій рік поспіль випуски в ліцеях нашої громади проходять в умовах війни, однак для випускників цей день залишається хвилюючим та емоційним, вкарбується в пам’ять на все життя.
З цією важливою подією випускників вітали міський голова Іван Яцинин та його заступники. У вітальних теплих словах були щирі настанови на майбутнє вже доросле життя, побажання зробити вдалий вибір майбутньої професії та наполегливості в досягненні наміченої мети.
Кожен з них досягнув успіхів у навчанні, спорті, мистецтві, творчості. Неодноразово захищали честь ліцеїв громади на конкурсах, олімпіадах, змаганнях, оглядах художньої самодіяльності.
Чимало з них отримали грамоти та дипломи за здобуті призові місця.
Найстаранніших учнів за особливі успіхи в навчанні нагороджено медалями.
Дякували й діти своїм учителям, батькам за здобуті знання, мудрі настанови, турботу й терпіння.
У цей знаменний день, коли радість обнялася із сумом, виринали зворушливі спогади про незабутні епізоди дитинства, звучав прощальний шкільний вальс. Щира вдячність ЗСУ за мирне небо і надану можливість нашим дітям відзначити цю важливу в житті подію.
Бажаємо випускникам здійснення всіх мрій і планів на вільній українській землі, віри у світле майбутнє, впевненості і натхнення для нових досягнень. Будьте щасливі у кожному моменті свого життя!

Червень – традиційна пора випускних вечорів та урочистостей з нагоди вручення атестатів

Довгоочікуване свято юності, мрій та сподівань вже відбулося і для випускників Козаківського ліцею ім. Катерини Мандрик-Куйбіди та Болехівського ліцею №2 «Науковий». Урочистості, присвячені випуску 2024 року, відбулися на території ліцеїв, де...

Випускники навчальних закладів громади попрощалися зі школою

Війна внесла свої корективи у кожен аспект життя українців, не оминула й освітню сферу. Та попри складні умови навчання, наші випускники та педагоги змогли з гідністю завершити навчальний рік. 23-25 червня одинадцятикласники зібралися на подвір'ях...

Міський голова Іван Яцинин та народний депутат Олександр Матусевич відвідали заклади освіти

Сьогодні, 10 лютого 2022 року, в рамках робочої поїздки народного депутата України на Болехівщину, Олександр Матусевич спільно з міським головою Іваном Яцинином відвідали заклад дошкільної освіти "Пролісок" в с.Тисові, де обговорили перспективи...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація