У Болехові відновлюють берег річки Сукіль, зруйнований паводками у червні
17 вер, 2020 0 Коментарів 1 499 Переглядів

У Болехові відновлюють берег річки Сукіль, зруйнований паводками у червні

Впродовж двох тижнів у Болехові триває відновлення правого берега річки Сукіль, зруйнованого внаслідок червневої стихії. Передували будівництву берегоукріплення у Болехові звернення та клопотання міського голови Богдана Мельника до керівництва Івано-Франківської обласної державної адміністрації про потребу першочергового відновлення об’єктів Болехівської міської ради після паводків у червні 2020 року. За результатами переговорів та комплексу підготовчих і організаційних робіт, керівники Івано-Франківської ОДА з розумінням поставилися до проблеми та виділили кошти на відновлення правого берега річки Сукіль, значно пошкодженого стихією 14-23 червня 2020 року.
За словами міського голови Богдана Мельника, роботи здійснюються за рахунок коштів резервного фонду Державного бюджету. Вартість цього проєкту 4 млн. 200 тис грн. Відновлення берега проведуть на ділянці довжиною понад 100 м. 
Роботи виконує ТзОВ «Будівельно-монтажне управління 124». Підрядна організація вже провела розчистку і поглиблення дна та спрямування русла ріки. Наразі триває будівництво габіонних конструкцій та комплекс робіт зі зміцнення берега.

За кошти міського бюджету продовжується капітальний ремонт водопроводу на вулиці Данила Галицького

Як ми й анонсували, з початку вересня у місті продовжується капітальний ремонт водопроводу на вулиці Данила Галицького, який розпочали у минулому році. На ці роботи з міського бюджету виділили 1 мільйон 300 тисяч гривень. Субвенцію спрямували...

Проведено часткове берегоукріплення гірського потічка на вулиці Довжанській у місті Болехові

Відповідно до затвердженої міської Програми охорони навколишнього природного середовища на 2017-2021 роки з метою охорони і раціонального використання водних ресурсів, минулого тижня було проведено часткове берегоукріплення гірського потічка на...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація