Програма «U-LEAD з Європою» укомплектувала ЦНАП у Болехові офісною технікою
01 бер, 2021 0 Коментарів 1 154 Перегляди

Програма «U-LEAD з Європою» укомплектувала ЦНАП у Болехові офісною технікою

Як ми анонсували раніше, у 2019 році Болехів став партнером Програми «U-LEAD з Європою», яка фінансується Шведським агентством міжнародного розвитку «Sida». Завдяки фінансовій підтримці Програми у Болехові створили та модернізували за європейськими стандартами Центр надання адміністративних послуг, який доступний і для осіб з функціональними обмеженнями.

Нагадаємо, за кошти місцевого бюджету було капітально відремонтовано приміщення ЦНАПу, встановлено нові системи протипожежного захисту, охоронної сигналізації та відеоспостереження. Днями на металопластикових вікнах приміщення встановили сучасні тканинні ролети.
У рамках проєкту громаді було надано інституційну допомогу у створенні ЦНАПу, розроблено новий дизайн приміщення, згідно з яким Центр поділяється на відкриту (фронт-офіс) та закриту (бек-офіс) частини. Усі працівники та персонал Центру пройшли навчальні тренінги та підвищення кваліфікації. Відповідно до умов Угоди про партнерство та співпрацю, відремонтоване приміщення обладнали сучасними офісними меблями, облаштували і дитячий куточок з пеленальним столиком. Забезпечили кабінети й інформаційними стендами, вивісками, вказівниками,  номерами покажчиків на робочі місця працівників ЦНАП, скриньками для відгуків та пропозицій,  іншим ознакуванням. 

Нещодавно  компанія NIRAS Sweden AB, яка в рамках Програми «U-LEAD з Європою» працює над реалізацією Програми, надала для ЦНАПу комп’ютерну техніку та багатофункціональні пристрої. А це – 13 настільних персональних комп’ютерів із додатковим обладнанням (монітор, клавіатура, комп’ютерна миша, джерело безперебійного живлення для ПК та монітору), 7 офісних компактних багатофункціональних лазерних пристроїв, мережне обладнання (комутатор та мережний маршрутизатор), джерело безперебійного живлення для підтримки мережного обладнання, флешкарти та інше приладдя.
Фахівці Програми «U-LEAD з Європою» також мають встановити ліцензійне програмне забезпечення на ПК та налаштувати спеціалізоване обладнання – електронну систему керування чергою.

Незабаром відвідувачі зможуть звертатися в уже модернізований центр надання адміністративних послуг, який працюватиме у форматі робочого органу, за адресою: вул. Данила Галицького, 39 (колишнє приміщення Болехівського відділу Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області).

У рамках Програми «U-LEAD з Європою», що фінансується за кошти Європейського Союзу, триває

У червні 2019 року Болехівська міська рада взяла участь у Проекті «U-LEAD з Європою: програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку» – Компонент 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг...

У Болехові відкрили поліцейську станцію

Її створення та відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям міської влади та керівництва поліції Івано-Франківщини. Станція обслуговуватиме місто Болехів та сільські населені пункти, які увійшли до Болехівської об’єднаної територіальної...

У Болехові є перспектива модернізувати міський ЦНАП

Місто Болехів стало кандидатом в учасники міжнародної програми «U-LEAD з Європою» (далі - Програма), яка сприяє розширенню можливостей місцевих громад для надання громадянам високоякісних адміністративних послуг через створення та підтримку Центрів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація