Івано-Франківська область вийшла з «червоної» зони: які обмеження скасовуються?
10 кві, 2021 0 Коментарів 733 Перегляди

Івано-Франківська область вийшла з «червоної» зони: які обмеження скасовуються?

Відповідне рішення прийняли Державна та регіональна комісії ТЕБ та НС, - повідомляє голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Бойчук у соціальній мережі Фейсбук.
Із суботи, 10 квітня, скасовуються наступні обмеження:
1. Діяльність непродовольчих ринків;
2. Діяльність закладів освіти;
3. Робота сфери громадського харчування;
4. Робота торгових центрів;
5. Функціонування сфери торгівлі та обслуговування;
6. Робота закладів культури;
7. Робота спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів;
8. Відновить роботу приміський транспорт.
- Всі ці заклади та транспорт зможуть функціонувати з дотриманням відповідних санітарних норм, передбачених для «жовтої» зони карантину.
Вихід з «червоної» зони сьогодні став можливий завдяки відповідальній позиції громадян і бізнесу та злагодженій роботі всіх органів державної влади.
Дякую Президенту України Володимиру Зеленському та Уряду за підтримку та відчутну допомогу.
Дякую жителям області, підприємцям за витримку та відповідальну громадянську позицію. Це справді врятувало десятки, а то і сотні життів.
Особлива вдячність і низький уклін медикам, які працювали на межі фізичних можливостей, рятували та продовжують рятувати людські життя.
Ми маємо пам'ятати, що пандемія не закінчилася. Продовжуємо «тримати руку на пульсі» та будемо й надалі реагувати на виклики, що виникатимуть! - звернувся до жителів Прикарпаття голова облдержадміністрації Андрій Бойчук.

З 26 лютого 2021 року на території Болехівської міської ради встановлено «червоний» рівень

Сьогодні, 25 лютого 2021 року, під час спільного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків...

З 8 січня в Україні почали діяти посиленні карантинні обмеження

З 8 до 24 січня включно 2021 року в Україні діють посилені карантинні обмеження. Відповідну постанову «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19» було прийнято на засіданні...

На території Болехівської міської ради запроваджено «карантин вихідного дня» з 14 до 30 листопада

Сьогодні, 13 листопада, відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної...

0 Коментарів

Авторизація