У Болехові відбувся обласний інтелектуальний турнір серед молоді «Битва Геніїв», присвячений 650-й річниці міста
07 жов, 2021 0 Коментарів 1 470 Переглядів

У Болехові відбувся обласний інтелектуальний турнір серед молоді «Битва Геніїв», присвячений 650-й річниці міста

У неділю, 3 жовтня 2021 року, у Будинку дитячої та юнацької творчості м.Болехова відбувся обласний інтелектуальний турнір серед молоді «Битва геніїв», організатором якого були виконавчий комітет Болехівської міської ради та громадська організація «Сонячна Січ» за фінансової підтримки Департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації. 

Взяти участь у змаганнях виявили бажання 8 команд. На офіційне відкриття, привітати учасників та побажати їм вдалої гри і перемог, завітав перший заступник міського голови Василь Юрочко. 

Проходила гра у декілька турів із невеликими перервами. Команди відповіли на 64 запитання, які вони по черзі обирали із 90 запропонованих. Як виявилося обрати одну правильну відповідь із чотирьох запропонованих у кожному питанні - справа дуже непроста. Адже запитання стосувалися різних галузей знань, а самі варіанти відповідей часто заплутували гравців то своєю прямолінійністю, то нелогічністю, а подекуди і майже неймовірними правильними варіантами. Для перемоги у даному турнірі учасники повинні були мати широкий світогляд, загальну ерудицію і, звичайно, дещицю везіння. Власне все це команди і продемонстрували.

Після оголошення правил турнір розпочався. Правильні відповіді гравці вітали гучними оплесками, а питання, які їм не підкорилися, сприймали із здоровою самоіронією. 

Всі команди боролися за призові місця практично до останнього запитання, що додавало грі напруги, емоційного заряду та непередбачуваності. Як би нам не хотілося, як то кажуть, продовження свята, турнір все ж таки підійшов до логічного завершення. 

Третє місце із результатом 105 балів посіла команда «Дельфіни» (Болехівська ТГ). Другу сходинку із результатом 112 балів виборола команда «Victory» (Долинська ТГ). А от чемпіонство із результатом 121 бал святкувала команда «Старі друзі» із Витвицької ТГ.

Всі призери були нагороджені медалями та грамотами. Кубком за зайняте 1 місце у обласному інтелектуальному турнірі серед молоді «Битва Геніїв» була нагороджена команда–переможець «Старі друзі».


У Болехові відбувся Перший відкритий шаховий Кубок міста

3 жовтня у приміщенні Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму відбувся Перший відкритий шаховий Кубок Болехова, присвячений 650-й річниці міста. У турнірі взяли участь 46 учасників із Бучача (Тернопільська обл.), Рогатина,...

Запрошуємо відсвяткувати 650-ту річницю з Дня першої письмової згадки про Болехів!

Програма святкування Дня міста: Субота, 2 жовтня 2021 року 9.45 год. - Відкритий VII Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед учнівської молоді "Bolekhiv Open -2021, Болехівський ліцей №1 «Академічний» Неділя, 3 жовтня 2021 року 9.00...

У Болехові відсвяткували 648 років з дня заснування міста

Святкування визначних дат об’єднує громаду, дає кожному відчуття своєї належності до великого українського народу. Саме в такі дні ми згадуємо, що ми нащадки славних козаків, що в наших жилах тече не кров, а воля й свобода. А отже є у нас надія на...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація