МИНАЮТЬ РОКОВИНИ З ДНЯ ЗАГИБЕЛІ ЗАХИСНИКА  РОМАНА РИНЗАКА
08 жов, 2023 0 Коментарів 300 Переглядів

МИНАЮТЬ РОКОВИНИ З ДНЯ ЗАГИБЕЛІ ЗАХИСНИКА РОМАНА РИНЗАКА

8 жовтня минає рік, як до Небесного війська приєднався наш земляк, Захисник України, Герой Ринзак Роман Богданович.

З перших днів війни Роман служив правдою та волею за нашу Україну, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця у складі військової частини А4267. Був солдатом, старшим навідником протитанкового взводу роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону. 
Роман, як і багато інших його побратимів, мріяв про вільну незалежну Україну, будував плани на майбутнє, але не судилося їм здійснитись, бо поклав своє молоде життя за незалежність та свободу нашої держави. 

Роман Ринзак загинув 8 жовтня,  захищаючи Україну від ворога, у бою за незалежність рідної країни в населеному пункті Берестове Бахмутського району Донецької області. Під час артилерійського обстрілу, завданого нещадним окупантом, хлопець отримав поранення несумісні з життям. ??

Захиснику було 24 роки...Російський агресор назавжди забрав люблячого сина у матері та брата у сестер, в громади - відважного захисника…
Поховали бійця у місті Болехові.

…Минув  рік від дня загибелі захисника, але миру в Україні ще немає. Минув рік, але легше не стало… Бо це був рік смутку та болю, спогадів та гіркої втрати... Рік незагойної рани у серцях рідних та близьких.  Рік, як мати провела у засвіти сина, сестри – брата, племінники - вуйка, велика родина – близьку людину, а наша громада – свого захисника. І наш обов’язок зробити все можливе, щоб жертва Романа та інших Героїв не була марною. Щоб прапор України гордо майорів над вільною, мирною та незалежною Україною. ????
Болехівська територіальна громада схиляє голови в глибокій скорботі та висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям і бойовим побратимам Романа Ринзака.??

Роман назавжди залишиться в серці кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.
Вічна пам’ять і шана захиснику й усім, хто віддав життя за нас. 
??Згадуйте в молитвах про загиблих воїнів, що віддали своє життя, захищаючи Україну, та пам’ятайте Героїв, які заплатили найвищу ціну задля миру та спокою в Україні!  
Не забудемо! Слава Україні! Героям Слава!????

Звернення Президента України Володимира Зеленського з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні
Інші новини лют. 2023

Звернення Президента України Володимира Зеленського з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Дорогий народе! Українці знають, що таке виборювати й захищати власну свободу. На площах. На барикадах. На передовій. У важкі та визначальні моменти історії ми ніколи не здаємось і завжди проявляємо хоробрість і самовідданість. Українці стають за...

До рідного дому назавжди привезли тіло молодого бійця Мирона Мицака
Інші новини лис. 2022

До рідного дому назавжди привезли тіло молодого бійця Мирона Мицака

І знову чорний день для нашої громади… Знову сльози... Знову траур... Кривава війна обірвала молоде життя. Сьогодні до нашого міста прибув траурний кортеж з тілом молодого загиблого воїна з Болехова Мирона Мицака. Мицак Мирон Васильович народився 30...

Вічна слава ГЕРОЯМ! Не забудемо…. Не пробачимо….
Інші новини жов. 2022

Вічна слава ГЕРОЯМ! Не забудемо…. Не пробачимо….

14 жовтня Україна відзначає День захисників і захисниць, згадуючи всіх, хто в різні часи обороняв та боронить нині наш суверенітет і територіальну цілісність. Ми маємо унікальну історію воїнства. Кожна її сторінка сповнена звитягами різних поколінь...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Увага❗

Увага❗

16 січ, 2024 0

Авторизація