У Болехові збудують супермаркет «АТБ»
05 кві, 2021 0 Коментарів 6 962 Перегляди

У Болехові збудують супермаркет «АТБ»

Продуктовий супермаркет національної мережі «АТБ-маркет» збудують на площі Івана Франка, поблизу аптеки, на місці незавершеного будівництвом торгового комплексу. 
Напередодні представники мережі «АТБ» придбали вищезазначений об’єкт, а на черговому пленарному засіданні Болехівської міської ради депутати передали їм земельну ділянку для обслуговування викупленого майна у оренду на 10 років.
Щоб обговорити усі деталі будівництва, сьогодні міський голова Іван Яцинин зустрівся із представником підприємства. Участь у робочій нараді взяли також перший заступник міського голови Василь Юрочко та керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків. 
Учасники зустрічі оглянули проектні пропозиції, розроблені підприємством, та коротко зупинилися на основних аспектах будівництва об’єкта. Мова йшла і про  облаштування стоянки для автомобілів та під’їзних шляхів, благоустрій і озеленення прилеглих територій.

У ході розмови міський очільник наголосив, що схвалює таке будівництво у місті, адже найперше у магазині зможуть працевлаштуватися мешканці громади. 
- Будь-яке будівництво - це завжди інвестиція в майбутнє. За рахунок відкриття нового супермаркету ми створимо додаткові 30-40 робочих місць. Компанія як найбільший роботодавець у галузі роздрібної торгівлі пропонує стабільну роботу, гідну зарплату, можливості розвитку та кар'єрного зростання. Крім цього, у вигляді податків і зборів вдасться спрямувати у міську скарбницю додаткові кошти. А їх зможемо використати на розвиток інфраструктури громади загалом, - зазначає міський голова Іван Яцинин.

За словами представника підприємства-забудовника, будівництво приміщення розпочнеться у травні  і триватиме орієнтовно три місяці. Відтак проведуть внутрішній ремонт будівлі. Відкриють супермаркет орієнтовно у листопаді-грудні 2021 року.
Крім цього, представник мережі «АТБ» запевнив керівництво міста, що для створення комфортних умов та забезпечення зручності покупцям підприємство долучиться до облаштування стоянки для автомобілів, благоустрою і озеленення прилеглих територій.

Про ціни на газ для населення та його транспортування говорили на зустрічі з представниками громади
Інші новини бер. 2021

Про ціни на газ для населення та його транспортування говорили на зустрічі з представниками громади

Вчора, 3 березня 2021 року, керівництво міста та АТ «Івано-Франківськгаз» зустрілися з представниками громадськості з метою надання вичерпних відповідей на ряд запитань щодо ціни на газ для населення та його транспортування. Участь у зустрічі взяли...

Десять кандидатів на посаду міського голови Болехова зареєструвала Болехівська міська ТВК
Інші новини вер. 2020

Десять кандидатів на посаду міського голови Болехова зареєструвала Болехівська міська ТВК

21 та 28 вересня 2020 року відбулися засідання Болехівської міської територіальної виборчої комісії Калуського району Івано-Франківської області, на яких ухвалені рішення щодо реєстрації кандидатів на посаду Болехівського міського голови. Відповідно...

Вітаємо з ювілейним днем народження!
Інші новини сер. 2020

Вітаємо з ювілейним днем народження!

Нещодавно свій ювілейний день народження відсвяткувала директорка Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Сказик Марія Василівна. З нагоди 60-річчя ювілярку привітали міський голова Богдан Мельник, заступниця...

0 Коментарів

Авторизація