Вітаємо працівників ЦНАПу з професійним святом!
06 вер, 2022 0 Коментарів 539 Переглядів

Вітаємо працівників ЦНАПу з професійним святом!

6 вересня працівники Центрів надання адміністративних послуг відзначають своє професійне свято – День адміністратора ЦНАПу.
У 2012 році в Україні започаткували принцип відкритості та прозорості, оперативності та своєчасності, організації доступності та зручності надання адміністративних послуг для всіх суб'єктів звернень. 
6 вересня 2012 року Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про адміністративні послуги»‎, який визначив правові засади реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг. На виконання цього закону почали створювати  мережу Центрів надання адміністративних послуг та передбачили посаду адміністратора ЦНАПу.  26 травня 2021 року Кабінет Міністрів України схвалив проєкт Указу Президента України, датою відначення обрали 6 вересня. 
Завдяки якісному та неупередженому виконанню обов’язків адміністраторів Центрів надання адміністративних послуг збільшується ступінь довіри громадян до влади та якісний доступ громадян для отримання адміністративних послуг.
З нагоди 10-ї річниці прийняття Закону України “Про адміністративні послуги” та відзначення Дня адміністратора ЦНАПу  щиро вітаємо адміністраторів ЦНАПу з професійним святом. Завдяки вашій роботі кожен з нас переконався наскільки ефективними є Центри надання адміністративних послуг, переоцінив їхнє завдання та функції. Адже завдяки вам, стереотип про бюрократичну тяганину відходить у минуле, а процес отримання послуги став легким, цивілізованим та проєвропейським. Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, високий професійний рівень та результативність у виконанні  фахових обов’язків, забезпеченні функціонування сервісної держави.

Мінцифри запустить Національну веб-платформу центрів надання адміністративних послуг
Інші новини лют. 2021

Мінцифри запустить Національну веб-платформу центрів надання адміністративних послуг

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг (Платформа Центрів Дія) покращить діяльність ЦНАП, а також допоможе громадянам отримувати зручні та якісні державні сервіси. На засіданні 3 лютого Кабінет Міністрів України ухвалив...

Уряд запровадив європейські стандарти надання соціальних послуг
Інші новини жов. 2020

Уряд запровадив європейські стандарти надання соціальних послуг

На засіданні Уряду прийнято розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії цифрової трансформації соціальної сфери». Стратегією передбачено комплексну цифрову трансформацію соціальної сфери, метою якої є забезпечення європейських...

Спрощено процедуру надання документів на отримання одноразової матеріальної допомоги
Інші новини вер. 2020

Спрощено процедуру надання документів на отримання одноразової матеріальної допомоги

Уряд спростив процедуру надання документів на отримання одноразової матеріальної допомоги непрацюючим малозабезпеченим особам, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю та їх законним представникам. Проект постанови розробило Міністерство...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація