Благодійників та волонтерів Прикарпаття запрошують до участі у Національному конкурсі «Благодійна Україна»
05 січ, 2021 0 Коментарів 375 Переглядів

Благодійників та волонтерів Прикарпаття запрошують до участі у Національному конкурсі «Благодійна Україна»

Асоціація благодійників України оголошує активну фазу Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2020». Прийом заявок триватиме до 1 березня.
У конкурсі братимуть участь благодійники та волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2020 року; благодійні проєкти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа. Кількість поданих заявок від однієї організації/фахівця є необмеженою.
Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.   
Цього року оргкомітет конкурсу визначив 25 конкурсних номінацій, за якими проводитиметься відбір. Заповнюючи заявку необхідно обрати одну, або декілька номінацій, під які підпадає діяльність організації чи проєкт.
Основні колективні номінації:
  1. Благодійність великого бізнесу.
  2. Благодійність середнього та малого бізнесу.
  3. Корпоративна благодійність.
  4. Колективне волонтерство.
  5. Всеукраїнська благодійність.
  6. Регіональна благодійність.
  7. Місцева благодійність.
  8. Благодійність в охороні здоров’я.
  9. Благодійність в освіті та науці.
  10. Благодійність в культурі та мистецтві.
  11. Благодійність в соціальній сфері.
  12. Благодійність в сфері екології та охорони довкілля.
  13. Благодійність в захисті України.
  14. Благодійність неурядового сектору.
  15. «Добро починається з тебе».
  16. Молодіжні благодійні ініціативи.
  17. Благодійна акція року.
  18. «Платформа добра».
  19. «Інновації в благодійності».
- Індивідуальні номінації:
1. Благодійник року.
2. Волонтер року.
3. Менеджер року у сфері доброчинності.
Спеціальні номінації:
  • Народний благодійник.
  • Медіа і благодійність.
  • Допомога з-за кордону.
У кожній із вищезазначених номінаціях визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможеця оголосять на церемонії нагородження, що відбудеться навесні 2021 року у Києві.  Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» - унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть  друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами.
Детальніша інформація щодо Конкурсу за телефоном: 067-164-04-11 (в робочі дні та години), e-mail: konkurs.blago@gmail.com; офіційні сайти конкурсу: http://vboabu.org.ua/, http://blagoukraine.org/.
 Довідково:
Національний конкурс «Благодійна Україна» - щорічний Всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.
Це єдиний діючий загальнонаціональний проєкт із відзначення благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільстві, який розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі конкурсу «Благодійна Україна» - проводиться з 2012 року. За підсумками конкурсу кращих благодійників, волонтерів та меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою - бурштиновим «Ангелом добра». За роки проведення Конкурс став знаковою подією у суспільному житті нашої країни. Гасло Конкурсу: «Подякуй своєму благодійнику!».

«Вікі любить пам’ятки»: Вікіпедія оголосила фотоконкурс пам’яток культури у 2020 році

З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». Мета проєкту – зібрати світлини всіх пам’яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії. Цього року вже...

Представники місії ООН із координації гуманітарних справ в Україні допомагають постраждалим

Вчора , 7 липня, відбулася робоча зустріч першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки, керівників структурних підрозділів ОДА із представниками управління ООН з координації гуманітарних справ (УКГС ООН) в Україні, Товариства Червоного...

Вживатимемо всіх заходів, щоб підтримати бізнес, який зазнає збитків через карантинні заходи

Сьогодні т.в.о. голови обласної державної адміністрації Віталій Федорів провів онлайнбрифінг для представників засобів масової інформації щодо проведення на Прикарпатті карантинних та обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Веселі старти

Веселі старти

21 бер, 2024 0

Авторизація