Сьогодні, 28 січня, до с.Міжріччя завітали колядники з парафії УГКЦ с.Станківці на чолі з настоятелем о.Петром
28 січ, 2024 0 Коментарів 113 Переглядів

Сьогодні, 28 січня, до с.Міжріччя завітали колядники з парафії УГКЦ с.Станківці на чолі з настоятелем о.Петром

Переповнений зал будинку культури радісно зустрічав колядників, які виконували традиційні та сучасні колядки, оспівуючи народження Христа!

У своїх виступах виконавці висловлювали слова вдячності нашим захисникам, адже завдяки ЗСУ ми маємо можливість спокійно сьогодні жити і славити народження Спасителя!

Подякувавши гостям за надзвичайно гарні колядки і вертеп, стороста с.Міжріччя Л.Герило запросила всіх присутніх взяти участь в зборах громади. 

У громадському обговоренні участь взяли перший заступник міського голови В.Юрочко, головний спеціаліст сектору земельних відносин Л.Сорока, депутат міської ради В.Гутак. Серед питань, які обговорювались, були зокрема, про виконання завдань Калуської РДА щодо мобілізації та залучення жителів нашої громади до будівництва фортифікаційних споруд в Донецькій області, виготовлення документів для приватизації земельних ділянок, взаємовідносин з орендарями с/г земель, тощо. ?

Після заходу гості й присутні в залі спільно виконали колядку за Україну та провели збір коштів на підтримку ЗСУ! ??

Обговоривши всі важливі питання, перший заступник міського голови В.Юрочко подякував старості села Л.Герило та настоятелю храму св.Михаїла УГКЦ о.Володимиру за такий прекрасний захід. 

Від імені міського голови Івана Яцинина привітав усіх присутніх з Різдвом Христовим та подякував усім хто усіляко підтримує та допомагає Збройним силам України??

У бібліотеках Болехівської ЦБС відбулись заходи з вшанування оборонців і визволителів України

1 жовтня – це день, в який відзначають чотири визначні для України події, - Свято Покрови Божої Матері, День українського козацтва, річницю створення Української Повстанської армії та День захисників і захисниць України. І хоча свята роз’єднані...

Міський голова Іван Яцинин взяв участь у заході з вшанування пам’яті Наталії Кобринської з нагоди

Вчора, 11 червня, в музеї історії м. Болехова імені Р. Скворія відбувся захід з вшанування пам’яті Наталії Кобринської з нагоди 172-ї річниці від дня її народження під назвою «Подвижниця української літератури та культури». В заході також взяли...

У Міжрічанському старостинському окрузі відбулося свято розколяди

Якщо свята зустрічають, то їх належно треба й провести, аби вони повернулись до нас наступного року. Зимові свята проводжають розколядою – гучно, весело, багато. Розколяда важлива тим, що її святкують громадою, в колі друзів і родини. На свято...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація