Ще два  заклади загальної середньої освіти на Болехівщині відновили навчання  у звичному режимі
04 жов, 2021 0 Коментарів 996 Переглядів

Ще два заклади загальної середньої освіти на Болехівщині відновили навчання у звичному режимі

Нагадаємо, що з 23 вересня в Україні та на Болехівщині, зокрема, встановили "жовтий" рівень епідемічної небезпеки та заборонили відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім здобувачів дошкільної освіти, учнів спеціальних закладів освіти і 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, а також закладів освіти, в яких менше 80% вакцинованого персоналу. 
На території Болехівської громади у звичному режимі, окрім дошкільних закладів освіти, працюють п’ять закладів освіти, у яких вакциновано понад 80 % працівників. Серед них – Тисівський ліцей (85%), Будинок дитячої і юнацької творчості м.Болехова (81,8 %), Дитячо-юнацька спортивна школа (85,7 %), Козаківський ліцей (88,9), Болехівський ліцей № 1 «Академічний» (80,7%).
У Козаківському ліцеї навчальний процес відновили у четвер, 30 вересня. Відсьогодні,  4 жовтня, у звичному режимі навчаються учні Болехівського ліцею № 1 «Академічного».
Всі інші заклади освіти у громаді на разі навчаються дистанційно. 
Відсоток вакцинації у цих закладах такий:
Поляницький ліцей – 66,6 %;
Болехівський ліцей №2 «Науковий» – 45,2%;
Гузіївський ліцей – 53 %;
Міжрічанський ліцей – 60 %;
Міжшкільний навчально-виробничий комбінат – 65,2 %.
Рівень вакцинації працівників закладів дошкільної освіти на Болехівщині такий:
ДНЗ «Дзвіночок» с.Міжріччя – 85,7 %;
ДНЗ «Зірочка» м.Болехів – 36,6 %;
ДНЗ «Веселка» м.Болехів – 25,6 %; 
ДНЗ «Пролісок» с. Тисів - 47,1%.
Загалом середній рівень охоплення вакцинацією серед працівників шкіл у Болехівській громаді сягає  понад 60 %, серед працівників закладів дошкільної освіти - понад 40%, серед працівників закладів позашкільної освіти - понад 60 %. 
Закликаємо усіх, хто береже своє здоров’я, вакцинуватися та нагадуємо, що дотримання дистанції, носіння маски, гігієна рук та вакцинація рятують життя. Бережіть себе та своїх рідних!

Віднині на Болехівщині ще один заклад загальної середньої освіти запрацював у звичному режимі

З 11 жовтня 2021 року у Болехівській міській територіальній громаді у звичному режимі запрацював Гузіївський ліцей, у якому вакцинувалося понад 82% працівників. Загалом на Болехівщині, окрім дошкільних навчальних закладів, на яких не поширювалася...

Навчання в умовах "жовтої" зони: як працюють заклади освіти на Болехівщині

Із 23 вересня в Україні та на Болехівщині, зокрема, встановили "жовтий" рівень епідемічної небезпеки та заборонили відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім здобувачів дошкільної освіти, учнів спеціальних закладів освіти і 1-4 класів...

Уряд ухвалив зміни до правил карантину через COVID-19 – що змінюється для закладів освіти

З 24 лютого 2021 року на території України встановлюється "жовтий" рівень епідемічної небезпеки з окремими обмеженнями для закладів освіти. Водночас у регіонах, де буде встановлено "червоний" рівень, здобувачам забороняється відвідувати заклади...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація