Віднині на Болехівщині ще один заклад загальної середньої освіти запрацював у звичному режимі
11 жов, 2021 0 Коментарів 1 654 Перегляди

Віднині на Болехівщині ще один заклад загальної середньої освіти запрацював у звичному режимі

З 11 жовтня 2021 року у Болехівській міській територіальній громаді у звичному режимі запрацював Гузіївський ліцей, у якому вакцинувалося понад 82% працівників. Загалом на Болехівщині, окрім дошкільних навчальних закладів, на яких не поширювалася заборона відвідування закладів освіти здобувачами освіти, працюють сім закладів освіти, у яких вакциновано понад 80 % працівників. Серед них: 4 - заклади загальної середньої освіти, 3 - заклади позашкільної освіти.

Раніше ми повідомляли, що минулого тижня, 4 жовтня, до повноцінного режиму навчання повернувся Болехівський ліцей № 1 «Академічний». Того ж дня у офлайн режимі запрацював міжшкільний навчально-виробничий комбінат. У Козаківському ліцеї ім.Катерини Мандрик-Куйбіди навчальний процес відновили 30 вересня.

Три заклади освіти, серед яких Тисівський ліцей, Будинок дитячої і юнацької творчості м.Болехова та Дитячо-юнацька спортивна школа не переходили на дистанційну форму навчання. Навчальний процес у цих установах продовжувався у звичному режимі й після встановлення "жовтого" рівня епідемічної небезпеки, оскільки станом на 23 вересня було вакциновано понад 80 % працівників.

Всі інші заклади освіти у громаді на разі навчаються дистанційно.  Наздоганяють лідерів вакцинації на Болехівщині Поляницький та Міжрічанський ліцеї. У них вакциновано 77,5 % працівників.

Загалом відсоток вакцинації у освітніх закладах на Болехівщині станом на 11.10.2021 такий:
Болехівський ліцей № 1 «Академічний» - 86,2%;
Болехівський ліцей №2 «Науковий» – 69,0%;
Тисівський ліцей – 83,8%
Поляницький ліцей – 77,5 %;
Козаківський ліцей ім.Катерини Мандрик-Куйбіди – 93,3%;
Гузіївський ліцей – 82,4 %;
Міжрічанський ліцей – 77,5 %;
Будинок дитячої і юнацької творчості м.Болехова – 81,8%;
Дитячо-юнацька спортивна школа – 85,7%;
Міжшкільний навчально-виробничий комбінат – 82,6 %.
ДНЗ «Дзвіночок» с.Міжріччя – 85,7 %;
ДНЗ «Зірочка» м.Болехів – 40,0 %;
ДНЗ «Веселка» м.Болехів – 25,6 %; 
ДНЗ «Пролісок» с. Тисів - 52,9%.

Загалом середній рівень охоплення вакцинацією серед працівників шкіл у Болехівській громаді сягає  понад 80 %, серед працівників закладів дошкільної освіти - понад 40%, серед працівників закладів позашкільної освіти - понад 80 %. 

Закликаємо усіх, хто береже своє здоров’я, вакцинуватися та нагадуємо, що дотримання дистанції, носіння маски, гігієна рук та вакцинація рятують життя. Бережіть себе та своїх рідних!

Ще два заклади загальної середньої освіти на Болехівщині відновили навчання у звичному режимі

Нагадаємо, що з 23 вересня в Україні та на Болехівщині, зокрема, встановили "жовтий" рівень епідемічної небезпеки та заборонили відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім здобувачів дошкільної освіти, учнів спеціальних закладів освіти і...

Навчання в умовах "жовтої" зони: як працюють заклади освіти на Болехівщині

Із 23 вересня в Україні та на Болехівщині, зокрема, встановили "жовтий" рівень епідемічної небезпеки та заборонили відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім здобувачів дошкільної освіти, учнів спеціальних закладів освіти і 1-4 класів...

Понад 80% працівників Тисівської школи вакцинувалися від коронавірусу

Одну або дві дози вакцини від коронавірусу станом на сьогодні отримали понад 80% працівників Тисівської школи. Це перший педагогічний колектив, який досяг необхідного рівня вакцинації на Болехівщині. Трохи менше - понад 78 % щеплених працівників у...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація