Відеоматеріали закладів освіти Болехівської громади з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей
31 травень, 2022 0 Коментарів 544 Перегляди

Відеоматеріали закладів освіти Болехівської громади з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни — Міжнародний День захисту дітей.

Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги — батьків, вихователів, учителів, наставників.

Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

Сьогодні цей день набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, і в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою!

Щиро бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку.

Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!

В закладах управління освіти Болехівської громади організовано та проведено конкурс малюнків, вікторини, тематичні виставки та відеоматеріали з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей. 






Свято обдарованої дитини "Сузір'я талантів"

«Віддай людині крихітку себе, за це душа наповнюється світлом» Л. Костенко XXI століття ставить масштабні завдання перед навчальним закладом. Саме навчальний заклад має і повинен виховувати людину, спроможну творити своє власне життя, здатну до...

Оздоровлення-2021: на базі закладів освіти функціонуватимуть три пришкільні табори

Відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», постанови Головного державного санітарного лікаря України від 30.07.2020 № 43 «Про запровадження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у дитячих...

«Міні-мен та міні-міс. Дошкільня – 2019»

Відповідно до плану роботи управління освіти на 2019 р, наказу управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради від 12.11.2019 р. № 316 «Про організацію та проведення міського шоу-конкурсу «Дошкільня – 2019» та з метою виявлення і...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація