Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта
28 сер, 2024 0 Коментарів 23 Перегляди

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

      Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, повідомляємо, що протягом п’яти днів на офіційному сайті Болехівської міської ради в розділі «Регуляторна політика» (https://bolekhiv-rada.gov.ua/economy/regulatory-policy/draft-regulatory-acts-and-analyzes-of-their-regulatory-impact/) буде опубліковано проєкт регуляторного акту – проєкт рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території населених пунктів Болехівської територіальної громади» та аналіз його регуляторного впливу.
     Розробник проєкту регуляторного акту – відділ архітектури, містобудування,  держархбудконтролю і землеустрою виконавчого комітету Болехівської міської ради.
      Даний проєкт регуляторного акту розроблений з метою приведення у відповідність розміщення зовнішньої реклами на території населених пунктів Болехівської територіальної громади до Типових правил розміщення зовнішньої реклами керуючись Законом України «Про рекламу» та інших законодавчих актів.
    Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань до зазначеного проєкту рішення міської ради, становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу.
Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту просимо подавати в письмовому або в електронному вигляді виконавчому комітету Болехівської міської ради за адресою: м. Болехів, пл. І. Франка, 12; тел./факс (03437) 3-42-52; е-mail: mvk@bolekhiv-rada.gov.ua.

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, повідомляємо, що протягом п’яти днів на...

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, повідомляємо, що протягом п’яти днів в мережі...

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Болехівської територіальної громади» Керуючись статтею 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація