Завершився черговий розіграш Відкритого Зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу
06 лют, 2024 0 Коментарів 1 102 Перегляди

Завершився черговий розіграш Відкритого Зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу

4 лютого було зіграно останній тур Відкритого Зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу сезону 2023-2024. Інтрига цього дня зберігалася тільки у визначенні срібного та бронзового призерів, адже чемпіон нам став відомий іще минулого тижня.

Для того, щоб щось змінити серед призерів «Оболоні» потрібно було обігрувати Болехівських «Пантер» та сподіватися на осічку «Свічі» у матчі із «ПФКЛГТ».

Проте при виконанні вже першої умови у «Оболоні» виникли великі труднощі, які подолати їм так і не вдалося. «Пантери» здобувають свою другу перемогу на турнірі та позбавляють «Оболонь» навіть примарних шансів на срібло.

У свою чергу «Свіча» не зустрічає серйозного опору від «ПФКЛГТ» та, здобуваючи перемогу, впевнено закріплюється на другій сходинці.

У ще одному матчі голинська «Галичина» обігрує гошівське «Прикарпаття» та обходить їх у турнірній таблиці.

До Вашої уваги всі результати ігрового дня:

До Вашої уваги підсумкове турнірне становище команд:

До Вашої уваги лідери бомбардирської гонки турніру:

Одразу після завершення останньої гри відбулося урочисте нагородження переможців та призерів. Медалями та кубком за 3 місце були нагороджені гравці «Оболоні». Нагороди за 2 місце були вручені «Свічі» з Тяпче. Медалі ж золотого ґатунку та головний Кубок турніру дістався болехівській «Крамниці пива»

Традиційно для нашого турніру були вручені і індивідуальні нагороди. Грамоти та пам’ятні статуетки дісталися наступним гравцям:
Михайло Покришка (Крамниця пива) – кращий бомбардир турніру;
Мирон Назарчук (Пантери) – кращий воротар турніру;
Роман Вігак (Крамниця пива) – кращий гравець турніру.

Також, вже другий рік поспіль, упродовж усього турніру відбувався збір коштів для ЗСУ, завдяки яким ми і мали змогу провести наші змагання. Цьогоріч нам вдалося зібрати 10500 грн.

З нагоди Дня єднання відбувся патріотичний захід

Вчора, 16 лютого, у Народному домі міста Болехова відбувся патріотичний концерт з нагоди Дня єднання за участі солістів, творчих колективів Народного дому міста Болехова та комунального закладу «Болехівська мистецька школа» Болехівської міської...

Додому востаннє повертається Герой України Андрій Федьків

Сьогодні, 10 лютого, Болехівська громада у скорботі зустрічає загиблого захисника України – 28-річного військового Федьківа Андрія Петровича. Прибуття кортежу з тілом загиблого очікується у місті Болехові орієнтовно о 13.30 годині. Прохання до...

Болехову - 651!

Цьогоріч Болехів відзначає свою 651-у річницю 2 жовтня 2022 року. Пропонуємо вашій увазі програму святкувань. 30 вересня 2022 року 30.09.-07.10 - фотовиставка учнів БДЮТ «Місто, в якому я живу», музей історії м.Болехова ім.Р.Скворія 15.00 год. -...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Увага❗

Увага❗

18 січ, 2024 0

Авторизація