"Всесвітній біг миру заради гармонії" у Болехові
04 чер, 2018 0 Коментарів 756 Переглядів

"Всесвітній біг миру заради гармонії" у Болехові

З 1987 року Всесвітній біг миру заради гармонії проводиться у понад 155 країнах світу.
Як символ гармонії, бігуни несуть палаючий факел, передаючи його від руки до руки, долаючи країну за країною.
В Україні естафета стартувала 30 травня 2018 року на межі з Молдовою і фінішувала 03 червня 2018 року на межі зі Словаччиною.
Бігуни подолати 600 км. теренами Чернівецької, Хмельницької, Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської областей.
01 червня 2018 року наше місто мало честь приймати Всесвітню естафету.
Учасники із Чехії, Австрії, Сербії, Болгарії та України принесли нам символічний вогонь миру та гармонії. Слід зазначити, що Україну в складі європейської команди представляє житель Долинщини - Ярослав Рудяк.
Зустрічали гостей болехівчани на межі Долинського району де, зробивши спільне фото, до забігу долучилися студенти і викладачі Прикарпатського лісогосподарського коледжу та представники молодіжної громадської організації «Сонячна Січ». Вони всі разом подолали декілька кілометрів та фінішували на площі Івана Франка в центральній частині міста.
Тут, з привітальним словом до учасників естафети звернулись заступник міського голови Тетяна Лугова та директор Прикарпатського лісогосподарського коледжу Черневий Юрій Іванович, які привітали учасників забігу та зазначили, що сьогодні наша країна, як ніколи, потребує миру, єдності та гармонії.
Після цього наші гості вирушили на вечерю та нічліг до Прикарпатського лісогосподарського коледжу, який гостинно погодився їх прийняти.
Наступного дня о 9.00 год. ранку, на центральній площі міста, учасники Всесвітнього бігу миру заради гармонії зібралися вдруге. Після чергового спільного фото вони вирушили на зустріч із Львівською областю. 
Цього дня до естафети долучилися та пронесли вогонь миру та гармонії студенти Прикарпатського лісогосподарського коледжу на чолі з директором, котрий власним прикладом продемонстрував своїм підопічним чудову фізичну форму та силу духу подолавши весь відрізок дистанції із центральної частини міста до межі Івано-Франківської та Львівської областей. 
Тут забіг зробив іще одну коротеньку зупинку. Ми попрощалися із гостями, а вони, в свою чергу, подякували за гостинність болехівчан та вручили, від себе, почесні грамоти людям, котрі доклали максимум зусиль для організації на належному рівні даного заходу. Відзнаки були вручені заступнику міського голови Тетяні Луговій, директору Прикарпатського лісогосподарського коледжу Юрію Черневому та головному спеціалісту організаційного відділу міськвиконкому Любомиру Мультажинському.
 Ми безмежно раді, що захід такого масштабу не оминув нашого міста та щиро надіємося, що наступного року бігуни, з факелом миру та єднання, знову завітають до нашого краю!


Відбулися чергові змагання з баскетболу на Кубок міста Болехова

У суботу, 17 листопада, у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 відбувся традиційний відкритий Кубок м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 6 команд: «Болехів» (Болехів), «Болехів-2»...

Відкритий чемпіонат Болехова з баскетболу

23 червня 2018 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2018 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди: «Спліт» (Болехів),...

Так тримати , ФК «Карпати»!
Новини спорту травень. 2019

Так тримати , ФК «Карпати»!

Декілька тижнів тому стартувало 2 коло першості 2 ліги області з футболу сезону 2018-2019 років. Відповідно до календаря ігор перші 2 матчі наші «Карпати» провели на виїзді. У зв’язку з цим надзвичайно доречним став подарунок Народного депутата...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація