Відбувся I етап районної спартакіади між командами депутатів місцевих рад Калуського району
07 травень, 2021 0 Коментарів 766 Переглядів

Відбувся I етап районної спартакіади між командами депутатів місцевих рад Калуського району

7 травня 2021 року на базі ДЮСШ «Сокіл» та ФСК «Нафтохімік» м.Калуша відбувся I етап IX Всеукраїнської спартакіади між збірними командами, сформованими з депутатів районної, міських, селищних та сільських рад Калуського району.
Привітали депутатів з відкриттям змагань голова Калуської районної ради Михайло Лаврів, міський голова Калуша Андрій Найда та заступниця міського голови Калуша Наталія Кінаш.
Від Болехівської територіальної громади в урочистій церемонії взяв участь міський голова Іван Яцинин, а перший заступник міського голови Василь Юрочко взяв безпосередню участь у змаганнях у складі команди Калуського району.  
Районна спартакіада є першим етапом щорічної Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів. Учасники змагаються у п’яти видах спорту: волейбол, міні-футбол, настільний теніс, шахи та шашки. Далі, за результатами районних змагань буде сформована збірна команда району для участі у другому – обласному етапі Всеукраїнської спартакіади, який традиційно проходить у місті Івано-Франківську.
Поборотися за спортивну першість району зголосилися 5 збірних команд: депутати Калуської, Вигодської, Долинської та Рожнятівської об’єднаної територіальної громади, а також депутати Калуського району. Вони змагалися у п’яти видах спорту: футзал, волейбол, шашки, шахи та настільний теніс.
За підсумками загальнокомандного заліку перемогла збірна команда Калуської об’єднаної територіальної громади.
 «Проведення змагань серед депутатів всіх рівнів стало доброю традицією. На власному прикладі наші колеги доводять, що спорт займає важливе місце в житті кожної людини. А головне в спортивних перегонах - не перемога, а безпосередня участь і дружнє змагання»,  - поділився враженнями міський голова Іван Яцинин.

Детальніше про перший етап спартакіади дивіться нижче на відео ТРК "РАІ".


Відкритий чемпіонат Рівненської області в рамках зональних змагань до чемпіонату України серед

30.01-01.02.2020 року в місті Березне Рівенської області відбувся Відкритий чемпіонат Рівненської області в рамках зональних змагань до чемпіонату України серед кадетів з боротьби греко-римської (Західна зона), у якому взяла участь і збірна команда...

Відбулися міські змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

20 січня у приміщені спортивного залу ЗОШ №2 з ініціативи та за безпосередньою організацією вчителя фізичної культури Василя Бунчака відбувся міський етап Всеукраїнських змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я». У заході взяли участь 4 команди:...

Відбувся ІХ міжнародний юнацький турнір з боротьби «Кубок Довбуша-2016»

У м.Стрий Львівської області відбувся ІХ міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків 2003/2004, 2005/2006, 2007/2008 рр. народження та вільної боротьби серед дівчат 2000/2001, 2003/2004 рр. народження – «Кубок Довбуша-2016»....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація