Відбулися міські змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я»
22 січ, 2015 0 Коментарів 964 Перегляди

Відбулися міські змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

20 січня у приміщені спортивного залу ЗОШ №2 з ініціативи та за безпосередньою організацією вчителя фізичної культури Василя Бунчака відбувся міський етап Всеукраїнських змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я». У заході взяли участь 4 команди: сім’я Думенко (тато Віталій, мама Галина та син Віталій), сім’я Кіхтей (тато Віктор, мама Ірина та син Андрій), сім’я Яців (тато Олег, мама Наталія та донька Діана) і сім’я Савич (тато Ярослав, мама Валентина та донька Анна).
Учасники змагалися у 5 естафетах на швидкість, влучність та координацію. Батьки отримали чудову змогу на власному прикладі продемонструвати дітям свої вміння та користь від заняття фізичною культурою, дати поштовх і мотивацію наймолодшим школярикам до подальших занять спортом.
Розпочалося свято із Державного Гімну України та привітального слова заступника міського голови Ігоря Грецького. Одразу після цього сімї-учасники стартували у змаганнях із естафети з обручем. Згодом, по порядку, команди змагалися у естафеті на влучність із м’ячем та обручем, комбінованій естафеті із тенісними ракетками, скакалками та баскетбольними м’ячами, естафети на точність із м’ячем та імпровізованими воротами і, заключної, однієї з найцікавіших, естафет – перегонів у тачках.
У перервах між естафетами своїми піснями усіх присутніх розважали учні ЗОШ №2.
Підбивши підсумки, суддівська колегія оголосила результати. Третю сходинку посіли сім’ї Савич та Кіхтей, тругою стала сім’я Яців, а перемогу святкувала сім’я Думенко, яка представлятиме цьогоріч м.Болехів у обласних змаганнях.
Усі учасники міського етапу Всеукраїнських змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я» окрім отриманого заряду енергії, бадьорості та позитивних емоцій, були нагороджені почесними грамотами, призами та солодощами.


У Болехові пройшли змагання з нагоди Дня Святого Миколая

Вже традиційно в м.Болехові у переддень Дня Святого Миколая наші діти поринають у святкову спортивну атмосферу змагального процесу, демонструючи своїм тренерам та суперникам нові висоти, які підкорилися їм упродовж року, що минає. Цьогоріч першими...

Свято спорту

У неділю, 21 червня 2015 року у приміщені Народного дому відбулось відзначення першого на теренах Болехівщини «Свята спорту». Цьогоріч, святкуванням вдалося охопити тільки загальноосвітні навчальні заклади, саме з яких і починаються перші кроки...

У центрі Болехова відбувся масовий спортивно-оздоровчий захід "Руханка"

З метою формування у суспільстві умов до оздоровчої рухової активності та здорового способу життя 21 квітня 2016 року в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене" на площі Івана-Франка в центрі...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація