Відбувся матч-відкриття першості 2 ліги області з футболу сезону 2021-2022 років
26 сер, 2021 0 Коментарів 1 317 Переглядів

Відбувся матч-відкриття першості 2 ліги області з футболу сезону 2021-2022 років

У неділю, 22 серпня 2021 року на міському стадіоні відбувся матч-відкриття першості 2 ліги області з футболу сезону 2021-2022 років.
Футболістів та уболівальників зі спортивним святом привітав міський голова Іван Яцинин, який побажав рідній команді успіхів та тріумфу у кожному наступному матчі, а всім глядачам – отримати справжню насолоду від гри улюбленої команди.
Також, міський голова нагородив грамотою за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток міського футболу та з нагоди відзначення 30-ї річниці незалежності України, головного тренера болехівських «Карпат» Василя Міськіва.
Цього дня нашим суперником була команда-старожил обласних змагань з футболу – тисменицький «Хутровик», який, «вдало виконав» передматчеві настанови міського голови Болехова та, поступившись господарям з рахунком 2:0, дійсно подарував уболівальникам вир емоцій та радості.

У паралельних матчах були зафіксовані наступні результати:

1 тур. 22 серпня (неділя), 17:00
Прут 2:1 Краснопіль
Гуцульщина 0:2 Прометей
Обрій 2:2 Темп
Микуличин 1:1 Кремінь
Карпати (Болехів) 2:0 Хутровик
ФСК Галич 0:2 Карпати (Старі Богор.)
СФК Богородчани 1:2 Придністров'я

У 2 турі, на виїзді, наші «Карпати» поміряються силами з «Кременем» із Пістиня. А вже у 3 турі, на домашньому стадіоні, прийматимуть «Темп» із Заболотова. Початок матчу о 16:00 год.

Міський голова Іван Яцинин привітав учасників міжкурінного пластового табору "Повстанська ватра

Сьогодні, у день Преображення Господнього, міський голова Іван Яцинин та заступник міського голови Ілона Калитин завітали до міжкурінного пластового табору «Повстанська ватра 2021». Цьогоріч табір зібрав учасників з міст Болехова, Івано-Франківська...

У Болехові урочисто відзначили День медичного працівника

Сьогодні, 17 червня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника, який щорічно відзначають у третю неділю червня. Це одне з небагатьох свят, про яке знають і пам’ятають не лише працівники...

Як у Болехові святкували День Незалежності України

День Незалежності України – головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація