Стартував зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу
24 лис, 2014 0 Коментарів 698 Переглядів

Стартував зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу

22-23 листопада стартував черговий розіграш зимового кубку м.Болехова з міні-футболу. Цьогоріч участь у турнірі приймають 7 місцевих команд, котрі на протязі 3 тижнів визначатимуть кращих з-поміж себе. 
Відкрили турнір болехівські «Карпати» та «Руський Болехів». Вже котрий рік поспіль саме ця зустріч є однією з найпринциповіших та найнепоступливіших. Практично весь матч на майданчику точилася рівна боротьба. Команди постійно тримали одна одну у напрузі і, з наближенням фінального свистку, нічийний результативний рахунок 2:2 здавався цілком логічним. Проте «Карпати» всім наочно та яскраво продемонстрували свою незгоду з таким ходом справ та, майже під кінець гри, забивають третій м’яч. Відігратися часу просто-напрсто не було. «Руський Болехів» змушений капітулювати у протистоянні, у якому заслуговував на нічию.
У інших матчах першого ігрового дня міжрічанська «Свіча» спокійно проходить карпатівських юнаків (4:0), «Прикарпатський лісогосподарський коледж» з несподіваним рахунком (3:12) поступається «Карпатам», а ФК «Тисів» не зустрічає серйозного опору від гузієвського «Динамо» (6:2).
Наступного дня честь першими обкатати майданчик випала гузієвському «Динамо» та «Прикарпатському л/г коледжу». І якщо впродовж першого тайму ми спостерігали рівну та цікаву гру, то у другій половині матчу гравці «Динамо» допустили ряд помилок, що аукнулися їм декількома пропущеними м’ячами відповісти на які забракло сил (2:7). 
Матчем дня, безперечно, можна назвати другу зустріч між «Карпатами» та «Свічею». Гра, очікувано, проходила під диктовку болехівчан, які впевнено лідирували по завершенні першого тайму з рахунком 3:1. Такий хід подій дещо розслабив господарів чим тут же надзвичайно вдало, у другому таймі, скористалися гості з Міжріччя. Вони зуміли урівняти шанси обох команд встановивши під кінець матчу нічийний рахунок 4:4. «Карпатам» вже вдруге потрібно було виривати перемогу, щоб впевнено закріпитися у голові турнірної таблиці. Проте, надто захопившись власними атаками, болехівчани за 30 секунд до закінчення гри пропускають контр випад «Свічі», а з ним і п’ятий м’яч у власні ворота. Щоб там не говорили, а такого мало хто очікував. Це було видно і по щирій радості гравців та уболівальників міжрічанської команди і по розгублених обличчях карпатівців. Всього декілька секунд відділяли Міжріччя від тріумфу. Але, як то кажуть, у футболі можливо все, а у міні-футболі і поготів. У момент, коли «Свіча» іще відходила від недавнього успішного рейду на половину поля суперника, «Карпати», по свистку арбітра, розігрують м’яч на цетрі поля і тут же гарматним ударом Сергія Халацького відправляють його у сітку воріт противника. Воротар «Свічі» у цьому моменті не встиг зорієнтуватися та виступив у ролі енного спостерігача одного з найкрасивіших та курйозніших взяття воріт на турнірі. Фінальний свисток фіксує першу нічию, зате яку!
Після такого матчу, навіть послідуюча розгромна перемога Тисова над юнаками з «Карпат» (2:10) виглядала не такою яскравою.
У останньому ж матчі неділі міжрічанська «Свіча» продовжила демонструвати добротний футбол та зуміла переграти іще одного прямого конкурента за медалі – команду «Руського Болехова» (1:3).

Турнірна таблиця зимового кубку м.Болехова з міні-футболу 2014 року

Команда

І

В

Н

П

МЗ

МП

РМ

О

«Карпати» Болехів

3

2

1

0

20

10

+10

7

«Свіча» Міжріччя

3

2

1

0

12

6

+6

7

ФК «Тисів»

2

2

0

0

16

4

+12

6

«Прикарпатський л/г коледж»

2

1

0

1

10

14

-4

3

«Руський Болехів»

2

0

0

2

3

6

-3

0

«Динамо» Гузіїв

2

0

0

2

4

13

-9

0

«Карпати-юн» Болехів

2

0

0

2

2

14

-12

0

Кращі бомбардири: 
6 м’ячів – Роман Турмис та Микола Соловій (ФК «Тисів»), Михайло Бабінчук («Прикарпатський л/г коледж»);
5 м’ячів – Роман Вігак та Роман Дяків («Карпати» Болехів);
4 м’ячі – Сергій Халацький («Карпати» Болехів).

Розклад матчів на найближчі вихідні:
Сб. 29.11.2014 року.
  1. 12.00 год. «Карпати» Болехів – «Карпати-юн» Болехів
  2.  13.00 год. «Динамо» Гузіїв – «Руський Болехів»
  3.  14.00 год. «Прикарпатський л/г коледж» – ФК «Тисів»
  4.  15.00 год. «Свіча» Міжріччя – «Динамо» Гузіїв
Нд. 30.11.2014 року.
  1.  11.00 год. «Руський Болехів» – «Прикарпатський л/г коледж»
  2.  12.00 год. «Динамо» Гузіїв – «Карпати-юн» Болехів
  3.  13.00 год. «Свіча» Міжріччя – «Прикарпатський л/г коледж»
  4.  14.00 год. ФК «Тисів» – «Карпати» Болехів


Зимовий Кубок міста Болехова з міні-футболу завершено

Минулими вихідними були зіграні заключні ігри цьогорічних кубкових змагань з міні-футболу. У суботу у стадії плей-офф визначилися всі фіналісти. «Руський Болехів» помстився ФК Тисів за поразку у груповому етапі та вибив тих із подальшої боротьби....

Стартував зимовий Кубок м.Болехова з міні-футболу

16-17 листопада 2013 року на майданчику із синтетичним покриттям за адресою вулю Січових Стрільців 12А вже традиційно стартував черговий розіграш зимового Кубку м.Болехова з міні-футболу. Цьогоріч своє бажання взяти участь у змаганнях підтвердили 12...

Зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу завершено

06 - 07 грудня 2014 року було зіграно завершальні матчі зимового кубку м.Болехова з міні-футболу. Одразу перший же суботній матч приніс маленьку сенсацію. Аутсайдер турніру, юнацький склад «Карпат», нарешті знаходить свою гру та на рівних...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація