Зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу завершено
08 гру, 2014 0 Коментарів 946 Переглядів

Зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу завершено

06 - 07 грудня 2014 року було зіграно завершальні матчі зимового кубку м.Болехова з міні-футболу. 
Одразу перший же суботній матч приніс маленьку сенсацію. Аутсайдер турніру, юнацький склад «Карпат», нарешті знаходить свою гру та на рівних протистоїть грізному супернику. Не програвши жодного тайму виборює заслужену нічию з «Руським Болеховом», втрата очок для якого значно погіршує становище у боротьбі за бронзові нагороди.
Центральним матчем цього дня стало протистояння між міжрічанською «Свічею» та Фк «Тисів». Принципове протистояння подарувало нам цікаву та незабутню гру. «Свіча» зі старту поєдинку заволоділа ініціативою та пішла на перерву у якості лідера. Проте другий тайм дещо змінив перебіг подій. Тисівчани хоч і продовжували, в основному, грати від захисту, проте швидко та гостро контратакували. Така тактика увінчалася успіхом і під кінець матчу відставання від Міжріччя скоротилося до одного м’яча. Тут і почалося найцікавіше. «Свіча» закрилася на своїй половині поля та заграла другим номером з метою зберегти бажаний рахунок. Фінальний штурм ФК «Тисів» був потужним, але захисні редути суперника пробити так і не вдалося. «Свіча» здобуває свою чергову важливу перемогу.
У останньому матчі суботи гузіївське «Динамо» проекзаменувало на міцність болехівські «Карпати». Попри деякий скептицизм уболівальників поєдинок виявився доволі цікавим та багатим на голи в обидві сторони. Гузіївська команда, не зважаючи на поразку, провела, напевне, свій найкращий матч на турнірі, змусила понервувати лідера та на оптимістичній ноті пішла на зимове міжсезоння.

Всі результати суботнього ігрового дня:
  1.  «Карпати-юн» Болехів – «Руський Болехів» 3:3
  2.  ФК «Тисів» – «Свіча» Міжріччя 4:5
  3.  «Динамо» Гузіїв – «Карпати» Болехів 6:9
Недільний ігоровий день знову розпочали карпатівські юнаки грою проти «Прикарпатського лісогосподарського коледжу». Саме ця зустріч підтвердила те, що нічия з «Руським Болеховом» була не випадковістю. Юні футболісти впевнено почувалися на полі та надійно і дисципліновано поводилися у захисті. Така ситуація дещо знітила студентів, котрі ніяк не могли налагодити звичну для себе комбінаційну гру. Все це призвело до того, що юнаки, завдяки влучно пробитому пенальті, виграють перший тайм. Друга половина зустрічі очікувано пройшла у супроводі численних атак «Прикарпатського лісогосподарського коледжу», які у підсумку увінчалися двома взяттями воріт та надважкою перемогою.
Згодом на майданчику зійшлися ФК «Тисів» та «Руський Болехів», прямі конкуренти за третю сходинку у турнірній таблиці. Зважаючи на недавню неочікувану нічию, «Руський Болехів», для досягнення бажаного результату, влаштовувала тільки перемога, в той момент, як для тисівчан прийнятним був і нічийний результат.
По грі було видно, що команди, в першу чергу, намагаються не забивати, а не пропустити, адже кожна помилка могла коштувати дуже дорого. Це і призвело до не надто результативного першого тайму, у якому болехівчанам для лідерства вистачило всього одного забитого м’яча. 
Другий тайм не приніс нічого нового. На полі продовжувала точитися рівна боротьба, котра вилилася у нічийний рахунок. У середині тайму ФК «Тисів» забиває свій м’яч та доводять здобутий паритет до фінального свистка. «Руський Болехів» попри всі свої старання залишається цього року без медалей.
Згодом, згідно регламенту турніру, та на радість усім присутнім уболівальникам на нас повинен був очікувати «Золотий матч» за 1 місце між командами «Свіча» Міжріччя та «Карпати» Болехів, які набрали однакову кількість очок. Проте, на привелике розчарування суперника та місцевої публіки, міжрічанська команда проігнорувала дану гру та послідуючу церемонію нагородження і без бою віддала чемпіонський титул болехівській команді.

Всі результати недільного ігрового дня:
  1.  «Карпати-юн» Болехів – «Прикарпатський л/г коледж» 1:2
  2.  «Руський Болехів» – ФК «Тисів» 1:1
  3.  «Свіча» Міжріччя – «Карпати» Болехів –/+
Турнірна таблиця зимового кубку м.Болехова з міні-футболу 2014 року

Команда

І

В

Н

П

МЗ

МП

РМ

О

«Карпати» Болехів

6

5

1

0

59

21

+38

16

«Свіча» Міжріччя

6

5

1

0

34

14

+20

16

ФК «Тисів»

6

3

1

2

30

19

+11

10

«Руський Болехів» 

6

2

2

2

18

14

+4

8

«Прикарпатський л/г коледж»

6

2

0

4

20

38

-18

6

«Динамо» Гузіїв 

6

1

0

5

20

34

-14

3

«Карпати-юн» Болехів

6

0

1

5

9

50

-41

1

Кращі бомбардири: 
19 м’ячів – Роман Вігак («Карпати» Болехів);
14 м’ячів – Сергій Халацький («Карпати» Болехів);
13 м’ячів – Микола Соловій (ФК «Тисів»); 
12 м’ячів – Петро Кулак («Динамо» Гузіїв); 
10 м’ячів – Михайло Бабінчук («Прикарпатський л/г коледж»), Роман Турмис (ФК «Тисів»);
                                                                             
По завершенні ігор команди-учасниці вишикувались для проведення церемонії нагородження. Всі колективи були відзначені власними сувенірними календарями на 2015 рік від футбольного клубу «Карпати» Болехів, який не тільки приймав участь у турнірі, а й всіляко сприяв у його організації та проведенні.
Згодом із рук організаторів у особі виконавчого комітету Болехівської міської ради, футбольного клубу «Карпати» Болехів та Болехівської міської федерації футболу за зайняте 3 місце, грамотами та медалями, були нагороджені гравці ФК «Тисів». 
Традиційно, на протязі всіх кубкових ігор, організатори слідкували за гравцями, які проявляли себе із кращої сторони та, у підсумку, відзначили їх індивідуальними нагородами у вигляді сувенірних статуеток:
Кращий форвард турніру – Роман Вігак («Карпати» Болехів»);
  • Кращий воротар турніру – Ростислав Думенко («Руський Болехів») ;
  • Кращий захисник турніру – Назарій Богаткін («Карпати» Болехів») ;
  • Кращий гравець турніру – Микола Соловій (ФК «Тисів»).
І, на сам кінець, грамотами, золотими медалями та перехідним кубком міста Болехова з міні-футболу були нагороджені гравці команди «Карпати» Болехів, чиї імена будуть увіковічнені на кубку, поряд із минулорічними чемпіонами, як переможців сезону 2014 року.
Склад команди-переможця: Денис Богаткін, Назарій Богаткін, Роман Вігак, Микола Івасів, Роман Дяків, Роман Курец, Сергій Халацький, Микола Лесів, Василь Лесів, Михайло Романишин та Любомир Маленевич.


На Болехівщині продовжують вирувати міні-футбольні пристрасті

Минулими вихідними на Болехівщині продовжували вирувати міні-футбольні пристрасті на центральному майданчику із синтетичним покриттям, по завергенні яких, у нас почала вимальовуватися загальна картина, на якій вже видніються лідери та аутсайдери....

Стартував зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу

22-23 листопада стартував черговий розіграш зимового кубку м.Болехова з міні-футболу. Цьогоріч участь у турнірі приймають 7 місцевих команд, котрі на протязі 3 тижнів визначатимуть кращих з-поміж себе. Відкрили турнір болехівські «Карпати» та...

Зіграно 8 та 9 тур Зимового кубку Болехова з міні-футболу

Минулими вихідними були зіграні 8 та 9 тури Зимового кубку м.Болехова з міні-футболу. Основною сенсацією суботнього ігрового дня стала перша поразка на турнірі «Руського Болехова» від ФК «Станківці». Даний результат дозволив міжрічанській «Свічі»...

0 Коментарів

Авторизація