Золотий м’яч Романа Дякового
11 лис, 2014 0 Коментарів 922 Перегляди

Золотий м’яч Романа Дякового

Свій черговий матч наші «Карпати» провели в Городенківському районі проти ФК «Каменяр» із Серафинців. У разі перемоги господарі мали хороші шанси, за тур до закінчення сезону, зачепитися за третю сходинку Першості області. Нас же влаштовувала і нічия, проте, як це не раз вже доводили болехівські футболісти, «Карпати», завжди, грають тільки на перемогу. Саме такий передматчевий розклад став каталізатором надзвичайно драматичного та непередбачуваного поєдинку.
Ще не встигли всі глядачі як слід повсідатися на своїх місцях, як «Каменяр» зумів не тільки забити перший гол, а й швидко подвоїв, завдяки сумнівному пенальті,  здобуту перевагу. Дана стартова десятихвилинка стала для нас найпровальнішою у сезоні. Але здаватися на цьому ніхто і не думав. Вкотре болехівчани продемонстрували свій характер і вже на 25 хвилині Роман Дяків зумів відквитати один м’яч. Помалу наша гра почала налагоджуватися, проте в цей момент знову втрутився головний арбітр, яка вдруге купилася на ненайкраще виконане артистичне падіння серафинчанина у нашій штрафній. Черговий одинадцятиметровий болюче б’є по амбіціях «Карпат» та відновлює двохочковий розрив у рахунку.
Переживши таке потрясіння у очах наших футболістів, на превелике здивування уболівальників суперника, з’являється не розчарування, а звичайнісінька злість та прагнення справедливості. І кому, як не кращому карпатівському бомбардиру було до снаги змінити бодай щось? Практично під завісу першого тайму Сергій Халацький забиває другий м’яч (17 у сезоні!) та відновлює інтригу у протистоянні.
По перерві на поле вийшли наче зовсім інші команди. «Карпати» одразу заволоділи приголомшливою ініціативою, притиснули суперника до власних воріт та змусили гарячково оборонятися. Не зважаючи на доволі часті помилки оборони «Каменяра» м’яч вперто не хотів залітати у ворота. Виправити ситуацію зумів аж на 80-й хвилині наш капітан Руслан Кузьо, який після подачі кутового перестрибнув всіх своїх опонентів та зрівняв рахунок.
Попри те, що такий рахунок, безумовно, влаштовував наших хлопців, зупинятися на цьому наміру вони не мали. Тиск на ворота суперника не спадав. В момент, коли ось-ось повинен був прозвучати фінальний свисток, Роман Дяків на клаптику поля обігрує двох захисників суперника та потужним ударом встановлює справедливий рахунок. У надважкому матчі, «Карпати», здобувають чергову заслужену перемогу та достроково стають переможцями обласної першості з футболу сезону 2014 року.
Заключний матч сезону «Карпати» проведуть на домашньому стадіоні у неділю 16 листопада проти ФК «Битків» з Надвірнянського району. Запрошуємо Вас о 13.30 на святкове закриття футбольного року, яке відбудеться з піснями, показовими виступами місцевих спортсменів та іще деякими цікавими сюрпризами. 

Турнірна таблиця фінальної частини Першості області з футболу:

М

Команда

І

В

Н

П

МЗ

МП

РМ

О

1.

«Карпати» Болехів

13

10

2

1

34

16

+18

32

2.

"Тепловик" Івано-Франківськ

13

8

2

3

28

10

+18

26

3.

ФК «Битків» 

13

6

3

4

15

16

-1

21

4.

«Каменяр» Серафинці

13

4

5

4

18

15

+3

17

5.

«Колос» Братківці

13

4

4

5

13

22

-9

16

6.

«Медик-Краснопіль» Солотвин

13

3

3

7

18

25

-7

12

7.

"Енергія» Бурштин

13

2

5

6

8

20

-12

11

8.

«Прут» Делятин

13

2

2

9

9

19

-10

8

Ярослав Бунчак


Свято, яке подарували нам «Карпати»

Всі ми із нетерпінням очікували недільного матчу у якому, вдруге цього сезону, зустрічалися лідери обласної першості з футболу, кожен з яких зберігав хороші шанси на чемпіонство у разі перемоги. Хочеться зауважити те, що наші гості з обласного...

Дебютна перемога «Карпат» у новому сезоні

Свій черговий матч наші «Карпати» провели на виїзді з ямницьким «Вихором». З перших хвилин матчу господарі поля пішли на штурм наших воріт, адже власні уболівальники одразу погнали їх у атаку вимагаючи швидкого голу. Проте захист «Карпат» на чолі з...

Так тримати , ФК «Карпати»!
Новини спорту травень. 2019

Так тримати , ФК «Карпати»!

Декілька тижнів тому стартувало 2 коло першості 2 ліги області з футболу сезону 2018-2019 років. Відповідно до календаря ігор перші 2 матчі наші «Карпати» провели на виїзді. У зв’язку з цим надзвичайно доречним став подарунок Народного депутата...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація