Відбулась нарада з питань підготовки до опалювального сезону в зимовий період
09 вер, 2022 0 Коментарів 592 Перегляди

Відбулась нарада з питань підготовки до опалювального сезону в зимовий період

8 вересня під головуванням першого заступника міського голови Василя Юрочка у Болехівській міській раді відбулась розширена робоча нарада з начальниками структурних підрозділів міськвиконкому, директорами комунальних підприємств та керівниками освітніх закладів громади щодо організації та підготовки до опалювального сезону в осінньо-зимовий період 2022-2023 років та забезпечення сталої роботи комунальних об’єктів зимою.

Як зазначив Василь Юрочко, через ситуацію в країні опалювальний сезон очікується нелегким. Тому при підготовці до зими необхідно враховувати реалії військового стану для швидкого реагування на можливі надзвичайні ситуації та недопущення збоїв в роботі систем.

Запрошені керівники освітніх закладів проінформували про обсяги виконаних робіт і проблемні питання, які можуть виникнути під час проходження опалювального періоду. Мова йшла й про стан забезпечення твердим паливом об’єктів управління освіти міськвиконкому.

На зустрічі також розглянули варіанти роботи закладів,  які опалюються лише газом, за умови, якщо виникнуть перебої з постачанням блакитного палива у зимовий період.

Обговорили під час наради й стан забезпечення безпечних умов перебування у закладах освіти дітей, учнів та працівників з урахуванням збройної агресії російської федерації, додержання   і виконання вимог законодавства у сфері пожежної і техногенної безпеки.

Проаналізувавши стан підготовки комунальних об'єктів до осінньо-зимового періоду 2022-2023 року, перший  заступник міського голови Василь Юрочко зазначив, що в усіх установах, організаціях та закладах проводяться підготовчі роботи згідно з затвердженим планом заходів, опалювальний сезон у громаді має розпочатися вчасно.

За результатами наради керівникам  структурних підрозділів міськвиконкому, директорам комунальних підприємств та закладів освіти дано відповідні доручення у межах компетенції кожного. 

Міський голова Іван Яцинин провів нараду щодо підготовки до опалювального сезону

Сьогодні, 18 серпня 2021 року, у Болехівській міській раді відбулася нарада з питань підготовки до опалювального періоду 2021-2022 років установ та закладів Болехівської територіальної громади за участю начальника Долинського відділення АТ...

Міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому

Сьогодні, 16 серпня 2021 року, під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада за участю заступників, старост старостинських округів, керівників управлінь, відділів міськвиконкому. У ході наради керівники структурних...

Міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому

Сьогодні, 27 січня 2021 року, під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. У її роботі взяли участь перший заступник міського голови Василь Юрочко, заступниця міського...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація