Підсилюємо оборону ЗСУ: міська рада придбала та передала на фронт три розвідувальні дрони
11 жов, 2023 0 Коментарів 511 Переглядів

Підсилюємо оборону ЗСУ: міська рада придбала та передала на фронт три розвідувальні дрони

Сучасна війна, як показало повномасштабне російське вторгнення, неможлива без новітнього озброєння, обладнання та технологій. 
Для того, щоб наші воїни на передовій блискавично реагували на дії окупантів, відстежували ворога та влучно стріляти по загарбниках, а також швидко отримували і якісно опрацьовували інформацію, їм потрібні квадрокоптери.

З такою потребою керівництво підрозділу Національної Гвардії України звернулося до Болехівської міської ради офіційним клопотанням.  
Реагуючи  на запити бійців, міська рада провела необхідні закупівлі й придбала квадрокоптери  DJI MAVIC 3 Pro.

Такі дрони ефективні та функціональні. Вони обладнані двома камерами, а також спеціальними датчиками, які дозволяють пристрою рухатись, уникаючи перешкоди. При втраті сигналу квадрокоптери самі повертаються додому. З їх допомогою наші хлопці зможуть проводити розвідку бойових позицій ворога, відстежувати переміщення особового складу та техніки, коригувати дії артилерії відповідно до даних, що отримали під час стеження.

Вчора, 10 жовтня 2023 року, придбані безпілотники  керівництво міста передало військовим – представникам підрозділу, який звертався про допомогу. 

Сподіваємося, що у руках наших професійних військових ці невеликі, але досить потужні дрони, перетворяться на ефективну розвідувальну зброю. 

А завдяки поєднанню сучасного обладнання зі сміливістю наших захисників у загарбників не залишиться жодних шансів. 
Працюємо задля перемоги разом! 
Слава Україні! Героям слава! 

Працюємо задля перемоги: міська рада придбала та передала бійцям чергову допомогу

Щодня українці сміливо й безстрашно чинять спротив російським окупантам. Люди долучаються до волонтерства, наскільки це можливо з огляду на ситуацію в містах та особисту безпеку. Кожен та кожна мають змогу докласти власних зусиль на підтримку...

Болехівська міська рада продовжує допомагати військовим?

? ?У рамках реалізації міської соціальної Програми підтримки Збройних Сил України, на яку було виділено понад 6,5 мільйонів гривень, Болехівська міська рада провела низку закупівель військового обладнання та техніки. Придбали усе необхідне на...

Україна збирає армію дронів!

Щоб посилити українську армію та зберегти життя тисяч військових, Генштаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації, Держспецзв'язку та UNITED24 розпочинають проект «Армія дронів»! Це комплексна програма, що включатиме в себе системну закупівлю...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація