Триває звітна кампанія старост старостинських округів у Болехівській громаді
22 лют, 2024 0 Коментарів 118 Переглядів

Триває звітна кампанія старост старостинських округів у Болехівській громаді

Вчора, 21 лютого 2024 року, у приміщенні адміністративного будинку про роботу за 2023 рік прозвітував староста Поляницького старостинського округу Андрій Стельмах.
Участь у звіті взяли міський голова Іван Яцинин, заступник міського голови Ілона Калитин, начальник управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради Богдан Мельник та громадськість села.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв, які загинули в російсько-українській війні.
Під час звіту староста Андрій Стельмах розповів про те, що було зроблено на території населених пунктів старостинського округу у звітному періоді. Це, зокрема, організація та участь у сільських толоках, які охоплювали прибирання сільських кладовищ, узбіч доріг, розчищення потічків та викос трави у прибережних зонах потічків, ліквідація стихійних звалищ, впорядкування дворів господарств жителів сіл, приватних магазинів, установ та підприємств і прилеглих до них територій, пам’ятних місць до великодніх свят тощо. Організація  посипання доріг протиожеледною сумішшю у зимовий період.
У звітному році також проведено поточний ремонт системи вуличного освітлення в селах округу. Облаштовано внутрішні туалети в Поляницькому ліцеї.
Після звіту старости присутні жителі старостинського округу жваво обговорили хід реформи закладів загальної середньої освіти та проект рішення «Про перепрофілювання (зміну типу), перейменування та ліквідацію філій закладів загальної середньої освіти Болехівської міської ради Івано-Франківської області», а також пропонували шляхи вирішення проблемних питань. 
Міський голова Іван Яцинин та начальник управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради Богдан Мельник пояснили ситуацію, яка складається із мережею закладів освіти на Болехівщині, зокрема з ліцеєм у Поляниці та початковими класами ліцею у Бубнищі.
Крім цього, важливим для жителів громади є питання ремонту дороги до села Бубнище.
Завершуючи зустріч, голова Болехівської територіальної громади Іван Яцинин подякував старості та усім мешканцям округу, які не стоять осторонь, а беруть активну участь у житті громади та висловив сподівання, що спільними зусиллями вдасться вирішити озвучені проблемні питання.






Староста Тисівського старостинського округу Володимир Савчук прозвітував про роботу перед громадою

Вчора, 15 лютого 2024 року, у Будинку культури села Тисова відбувся звіт старости Тисівського старостинського округу Володимира Савчука про роботу в 2023 році. Участь у звіті взяли міський голова Іван Яцинин, перший заступник міського голови Василь...

У Болехівській громаді стартувала звітна кампанія старост старостинських округів

Вчора, 8 лютого 2024 року, перед своїми жителями звітували старости Міжрічанського та Гузіївського старостинських округів. Зібрання проводилися у приміщеннях клубних установ. Разом із небайдужими мешканцями округів взяли участь у звітних зустрічах...

Увага! Звіти старост старостинських округів Болехівської територіальної громади!

20 лютого 2023 року о 14.00 годині у приміщенні Будинку культури с. Тисова на вул. Грушевського, 57-В відбудеться звіт старости Тисівського старостинського округу Савчука Володимира Богдановича про роботу за 2021 -2022 роки. 22 лютого 2023 року о...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація