Від сьогодні центр надання адміністративних послуг працює у новому приміщенні
07 кві, 2021 0 Коментарів 3 797 Переглядів

Від сьогодні центр надання адміністративних послуг працює у новому приміщенні

Із 7 квітня 2021 року прийом громадян, видача документів та надання консультацій з питань надання адміністративних послуг здійснюватиметься у новому модернізованому приміщенні Центру, за адресою: вул. Данила Галицького, 39 (колишнє приміщення Пенсійного фонду України).
Нагадаємо, Болехівська міська рада стала учасником міжнародної Програми «U-LEAD з Європою» і отримала допомогу у створенні Центру надання адміністративних послуг для забезпечення доступу до необхідних мешканцям громади послуг в одному місці, у комфортних та прозорих умовах.
На початку лютого за кошти місцевого бюджету завершили ремонт приміщення під ЦНАП, а саме: замінили внутрішні та зовнішні двері, відремонтували систему опалення та придбали новий газовий котел, оновили стіни та стелю, проклали електропроводку, освітлення, на підлогу виклали плитку та постелили ламінат. Окрім цього встановлено системи протипожежного захисту, відеоспостереження та охоронної сигналізації.
За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» центр надання адміністративних послуг забезпечено меблями, ознакуванням, інформаційними стендами та комп’ютерною технікою, на якій встановлено ліцензійне програмне забезпечення та налаштовано спеціалізоване обладнання електронної системи керування чергою.
Оформлене офісне приміщення за концепцією відкритого простору (OpenSpace) дозволить надавати адміністративні послуги населенню за всіма критеріями їх оцінки: результативність, своєчасність, доступність, зручність організації надання адміністративних послуг, відкритість інформації щодо адміністративних послуг, професійність тощо.
Зала ЦНАПу оснащена робочими місцями реєстраторів та адміністраторів, місцями для відвідувачів, існує зона для очікування, рецепція, облаштований столик для занять малечі та навіть пеленальний столик для немовлят.
Наявна також громадська приймальня, де будуть здійснювати прийом громадян депутати міської ради.
До будівлі та задля переміщення всередині неї забезпечений безперешкодний доступ для осіб з особливими потребами, гарантований КонвенцієюООН про права осіб з інвалідністю, у тому числі облаштована санітарна кімната з ергономікою для даної верстви населення.
Графік роботи центру надання адміністративних послуг

Програма «U-LEAD з Європою» укомплектувала ЦНАП у Болехові офісною технікою

Як ми анонсували раніше, у 2019 році Болехів став партнером Програми «U-LEAD з Європою», яка фінансується Шведським агентством міжнародного розвитку «Sida». Завдяки фінансовій підтримці Програми у Болехові створили та модернізували за європейськими...

У рамках Програми «U-LEAD з Європою», що фінансується за кошти Європейського Союзу, триває

У червні 2019 року Болехівська міська рада взяла участь у Проекті «U-LEAD з Європою: програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку» – Компонент 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг...

У Болехові є перспектива модернізувати міський ЦНАП

Місто Болехів стало кандидатом в учасники міжнародної програми «U-LEAD з Європою» (далі - Програма), яка сприяє розширенню можливостей місцевих громад для надання громадянам високоякісних адміністративних послуг через створення та підтримку Центрів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація