У Болехові відсвяткували День молоді
29 чер, 2021 0 Коментарів 1 623 Перегляди

У Болехові відсвяткували День молоді

Щорічно, в останню неділю червня, молодь України відзначає свято – День молоді. Свято юності, веселощів та позитиву, і просто чудовий привід зібратися разом компанією та відмінно провести час. 
У Болехові теж відбулося святкування цього молодіжного свята. Святковий захід, присвячений Дню молоді, пройшов 27 червня на Співочому полі.  У цей вечір на всіх присутніх чекала яскрава програма – виступи місцевих талановитих виконавців та запальна молодіжна дискотека від DJ Іллера.
Під час святкового концерту до всіх присутніх з вітальним словом звернувся міський голова Іван Яцинин. Він подякував молоді Болехівщини за їх вклад у розбудову рідного краю та побажав усім здійснення найзаповітніших бажань, реалізації сміливих планів, впевненості у власних силах. 
За активну участь у громадському житті міста, ініціативність, креативність, молодіжний творчий потенціал та з нагоди свята - Дня молоді, грамотами виконавчого комітету Болехівської міської ради нагородили вихователя групи дітей п’ятирічного віку Болехівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Колковську Наталію Орестівну, викладача Болехівської дитячої школи мистецтв Мороз Юлію Михайлівну, солістку Народного дому м.Болехів Петрів Софію Іванівну, викладача Болехівської дитячої школи мистецтв Прокіпчин Ганну Ярославівну, викладача Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму, станичного Болехівської станиці НСОУ «Пласт» Савчина Андрія Івановича.
Відтак музичні привітання подарували глядачам солістки Олія Мороз, Софія Петрів, Софія Кондрат та Анастасія Уханська. 
На Співочому полі панував святковий настрій та чудова атмосфера. Свято зібрало досить багато людей, зарядило їх позитивними емоціями, дозволило всім присутнім просто відпочити і насолодитися чудовою музикою. Невід’ємною частиною свята стали дитячі локації – надувні гірки, каруселі, лабіринт.

Запрошуємо відсвяткувати День молоді і День молодіжних та громадських організацій

Вже цієї неділі, 27 червня, юнаки та дівчата святкуватимуть День молоді і День молодіжних та громадських організацій. З нагоди свята запрошуємо долучитися до заходів, які відбудуться у Болехові на Співочому полі. Розпочнуться урочистості о 18.00...

У Болехові урочисто відзначили День медичного працівника

Сьогодні, 17 червня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника, який щорічно відзначають у третю неділю червня. Це одне з небагатьох свят, про яке знають і пам’ятають не лише працівники...

У Болехові відсвяткували День захисника України, День Українського козацтва та 77-у річницю

14 жовтня в День святкування Покрови Пресвятої Богородиці в м.Болехові на Співочому полі відзначали День захисника України, День Українського козацтва та 77-у річницю створення УПА. З нагоди цього свята біля пам’ятного Хреста Героям ОУН-УПА...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація