У просторі для ІТ-компаній Diia City вже понад 950 резидентів
07 травень, 2024 0 Коментарів 43 Перегляди

У просторі для ІТ-компаній Diia City вже понад 950 резидентів

Від онлайн-школи для дітей до виробника 3D-деталей для дронів. 

У Дія.Cіty компанії отримують сприятливі податкові умови, залучають світові інвестиції та будують прозору корпоративну структуру. Більше про тих, хто доєднався до простору за останній місяць 

  •  UnderSports — мобільний застосунок для тренерів футбольної академії чи клубу. Допомагає планувати, відстежувати прогрес, збирати статистику, спілкуватися з гравцями.
  •  cliniccards — єдина CRM-система для управління стоматологічною клінікою. Тут можна вести медичні картки, отримувати інформацію про пацієнтів за лічені секунди чи автоматизувати щоденні робочі процеси. 
  •  Quarks.Tech — IT-компанія, що створює продукти й технології в галузі Social Discovery та онлайн-знайомств. Запустили соцмережу, якою користуються 51+ мільйон людей у понад 20 країнах світу. 
  •  JustSmart — онлайн-школа для дітей та підлітків. Має зручний особистий кабінет і надає безоплатний доступ до додаткових навчальних матеріалів. На платформі зареєстровано 1 000+ вчителів, понад 10 тисяч учнів та вже проведено 1 мільйон занять. 
  •  3D Tech ADDtive — мультифункціональна компанія, яка надає 3D-послуги різного характеру. Серед них — друк, сканування чи моделювання. Вони також активно допомагають ЗСУ. Компанія працює і як підрядник з кількома виробниками дронів — виготовляє комплектуючі та прототипи. 
  •  Impressit — інноваційна компанія, яка використовує AI, XR та найсучасніші технології для створення продуктів завтрашнього дня. Вони фокусуються на роботі зі стартапами й бізнесами Великої Британії та США у сферах телекомунікацій, proptech, e-commerce і логістики.

 Дізнавайтеся умови та приєднуйтеся до простору просто зараз — http://city.diia.gov.ua

«Подія» допомагає українцям за кордоном
Інші новини січ. 2023

«Подія» допомагає українцям за кордоном

Для українців, які були вимушені виїхати за кордон, створили застосунок «Подія». Через нього можна отримати психологічну та юридичну допомогу, дізнатися про гуртки для дітей, проведення зустрічей, конференцій тощо. Долучитися може будь-хто охочий, а...

Відтепер довідку з реєстру речових прав на нерухоме майно можна отримати онлайн на порталі Дія
Інші новини гру. 2021

Відтепер довідку з реєстру речових прав на нерухоме майно можна отримати онлайн на порталі Дія

На порталі Дія можна отримати довідку з Державного реєстру речових прав онлайн. Зараз цією послугою користуються понад мільйон людей на рік. Мінцифри спростило та оптимізувало її отримання. Вона необхідна для перевірки права на житло чи земельну...

Мінцифри: Завдання Дія City — створити в нашій країні комфортні умови для бізнесу
Інші новини травень. 2021

Мінцифри: Завдання Дія City — створити в нашій країні комфортні умови для бізнесу

Мета Дія City — перетворити Україну на найбільший IT-хаб Європи. Про це говорили представники українських ІТ-компаній під час дискусійної панелі «Україна — новий ІТ-хаб Європи» в межах третього дня Всеукраїнського форуму «Україна 30. Цифровізація»....

0 Коментарів

Авторизація