Роз’яснення Держспецзв’язку: Як перевірити, на яких пристроях використовуються власні акаунти
25 сер, 2022 0 Коментарів 404 Перегляди

Роз’яснення Держспецзв’язку: Як перевірити, на яких пристроях використовуються власні акаунти

Перевіряти активність своїх акаунтів потрібно регулярно, щоб пересвідчитися у відсутності підозрілих сторонніх дій із вашими обліковими записами. Така опція є у налаштуваннях безпеки багатьох програм і сервісів.
Для акаунтів Google:
  • Зайдіть у свій обліковий запис Google та оберіть у меню категорію Безпека.
  • Оберіть пункт Ваші пристрої та натисніть Управління усіма пристроями. Тут ви побачите перелік усіх пристроїв, на яких відбуваються активні сеанси або ж з яких здійснювався вхід в обліковий запис за останній період.
  • Виберіть потрібний пристрій, який більше не використовуєте, та натисніть Вийти.
Важливо! Якщо ви побачили у переліку незнайомий пристрій, із якого здійснювався вхід до вашого акаунту, негайно змініть паролі задля безпеки.
Аналогічна опція є також у більшості популярних соцмереж і месенджерів. Наприклад:
  • Telegram Налаштування – Пристрої – Вийти з акаунтів на всіх пристроях, крім цього (або обрати один з активних сеансів і натиснути Завершити).
  • Facebook Налаштування – Безпека – Безпека та вхід – Активні сеанси. Обрати потрібний, натиснути Вийти.
  • WhatsApp Меню (знак у вигляді трьох вертикальних крапок) – Підключені пристрої – Активність пристроїв. Обрати потрібний і натиснути для відключення.
  • Instagram Меню (знак у вигляді трьох горизонтальних ліній у правому верхньому кутку) – Налаштування – Безпека – Входи в обліковий запис. Обрати потрібний активний сеанс та натиснути Вийти.

Що робити у разі викрадення телефону
Інші новини лип. 2022

Що робити у разі викрадення телефону

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України дає відповіді на найпоширеніші запитання українців щодо протидії загрозам у кіберпросторі, безпечного користування телефонами, інтернетом та інші. У випадку втрати мобільного, щоб...

❓ Як можна розпізнати, що комп’ютер або смартфон зламали хакери або на ньому встановлено шкідливе програмне забезпечення?
Інші новини чер. 2022

❓ Як можна розпізнати, що комп’ютер або смартфон зламали хакери або на ньому встановлено шкідливе

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України дає відповіді на найпоширеніші запитання українців щодо протидії загрозам у кіберпросторі, безпечного користування телефонами, інтернетом та інші. Як можна розпізнати, що комп’ютер...

Чи безпечно надавати доступ до даних мобільним додаткам?
Інші новини чер. 2022

Чи безпечно надавати доступ до даних мобільним додаткам?

Держспецзв’язку дає відповіді на найпоширеніші запитання українців щодо протидії загрозам у кіберпросторі, безпечного користування телефонами, інтернетом та інші. При встановленні на телефон багато додатків просять доступ до даних у телефоні –...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Увага❗

Увага❗

16 січ, 2024 0

Авторизація