Із робочою поїздкою на Прикарпатті перебувала перша заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Садов’як
25 лис, 2020 0 Коментарів 561 Перегляд

Із робочою поїздкою на Прикарпатті перебувала перша заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Садов’як

Перша заступниця міністра охорони здоров’я разом з директором департаменту охорони здоров’я Ігорем Дмитренком 24 листопада побували в закладах першої хвилі для госпіталізації хворих на COVID-19.
Вони перевірили забезпечення кисневими точками в лікарнях. Зокрема,  було відвідано КНП «Коломийська районна лікарня Коломийської районної ради», КНП «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради» та  КНП «Косівська центральна районна лікарня Косівської районної ради».
Станом на сьогодні на базі КНП «Коломийська районна лікарня Коломийської районної ради» відбувається капітальний ремонт віддаленого відділення, в якому  будуть розміщувати кисневі точки, які  в подальшому будуть використовуватися для лікування  хворих на COVID-19.  Крім того, в лікарні планується розгорнути 150 додаткових ліжкомісць для хворих на COVID-19. Сьогодні ж в лікарні перебуває 43 пацієнти на кисневих точках.
В КНП «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради» розміщено 55 кисневих точок, з яких станом на сьогодні задіяно 53. У середньому за добу в закладі охорони здоров’я використовується 10-12  кисневих балонів.
На базі КНП «Косівська центральна районна лікарня Косівської районної ради» розгорнуто 110 ліжкомісць, 76 з яких займають хворі на COVID-19. У закладі охорони здоров’я розміщено 68 кисневих точок.

Зайнятість ліжкомісць в обласних закладах охорони здоров’я, визначених для лікування хворих із

Всього в лікувальних закладах Івано-Франківській області, які входять до першої лінії та передбачені для лікування хворих з гострою респіраторною хворобою, спричиненою коронавірусом, розгорнуто 1236 ліжок для таких пацієнтів. Станом на 10 серпня...

У лікувальних закладах області перебувають понад 500 пацієнтів із COVID-19

У департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації інформують, що станом на 3 серпня в області зареєстровано 4916 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію, з них 119 за минулу добу. Всього за час пандемії на Прикарпатті одужали 1685...

В області 555 ліжкомісць заповнено хворими та пацієнтами із підозрою на COVID-19

Всього в лікувальних закладах Івано-Франківській області, які входять до першої лінії та передбачені для лікування хворих з гострою респіраторною хворобою спричиненою коронавірусом розгорнуто 1420 ліжок для таких пацієнтів. Станом на 7 травня...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація