Вступникам, які не можуть зареєструвати е-кабінет через помилки у документах, не потрібно отримувати їхні дублікати
05 сер, 2020 0 Коментарів 610 Переглядів

Вступникам, які не можуть зареєструвати е-кабінет через помилки у документах, не потрібно отримувати їхні дублікати

Вступникам, які не можуть зареєструвати особистий електронний кабінет через помилки у документах про повну загальну середню освіту, необхідно звернутись до сервісу підтримки електронних кабінетів вступників (забезпечується технічним адміністратором ЄДЕБО ДП “Інфоресурс”), надіславши на електронну пошту ez@inforesurs.gov.ua відповідного електронного листа.
Листи мають містити:
  • тему “Помилка при реєстрації П3.3.1” – при помилці “П3.3.1 Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності в даті народження, вказаними в документі про ПЗСО та сертифікаті ЗНО”;
  • тему “Помилка при реєстрації П3.3.2” – при помилці “П3.3.2 Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності в ПІБ, вказаними в документі про ПЗСО та сертифікаті ЗНО”.
До листа необхідно додати: сканкопії (фото) свідоцтва/атестата про ПЗСО (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта (з ПІБ, серією, номером, датою видачі, терміном дії (для ID-паспорта)), скріншоти з помилкою.
У разі виявлення вказаних вище помилок, їхнє тимчасове виправлення здійснює ДП “Інфоресурс” без необхідності негайної заміни документа (виготовлення дубліката) – це дасть можливість вступникам подати електронні заяви. Виготовлення дублікатів повинно бути здійснено не пізніше 1 листопада 2020 року.
Відповідний лист МОН направлено до керівників закладів вищої та фахової передвищої освіти та керівників департаментів/управлінь освіти і науки обласних та Київської міської державних адміністрацій.
Нагадаємо, МОН надало інструкції, як правильно розрахувати середній бал атестата для подання заяви на вступ до вишу – як в електронному, так і в паперовому вигляді.

Як відновити втрачений документ про професійну освіту - роз'яснення МОН

Особи, які втратили документ про професійну освіту або додаток до нього, можуть відновити документи, звернувшись до закладу, який їх видав, із відповідною заявою. Таке роз'яснення надав директорат профосвіти МОН 8 липня 2020 року у відповідь на...

Додаткова сесія ЗНО-2020 відбудеться 24 липня – 10 серпня, додатково зареєструватись на неї можна відсьогодні
Новини освіти травень. 2020

Додаткова сесія ЗНО-2020 відбудеться 24 липня – 10 серпня, додатково зареєструватись на неї можна

Додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року відбудеться з 24 липня до 10 серпня. Сьогодні, 25 травня, розпочинається додатковий період реєстрації на додаткову сесію ЗНО, який триватиме до 9 червня. Згідно з наказом Українського...

Деякі учасники ЗНО зможуть змінити місце тестування
Новини освіти травень. 2020

Деякі учасники ЗНО зможуть змінити місце тестування

З 6 до 18 травня можна буде змінити вказане під час реєстрації для участі в ЗНО місце його складання. Таку можливість надає Міністерство освіти і науки учасникам, місце проживання та заклад освіти яких знаходяться в різних областях або ж на відстані...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація