Відбулася друга робоча зустріч з представниками мерії міста Ессен (Бельгія)
14 гру, 2023 0 Коментарів 202 Перегляди

Відбулася друга робоча зустріч з представниками мерії міста Ессен (Бельгія)

12 грудня в рамках налагодження партнерських та дружніх відносин між Болехівською територіальною громадою та містом Ессен (Бельгія) відбулася друга робоча онлайн-зустріч. 

Болехівську громаду представляли: міський голова Іван Яцинин, перший заступник міського голови Василь Юрочко, секретар міської ради Ігор Герецький, керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків та начальник відділу з питань економіки, інвестицій та туризму міськвиконкому Галина Васильків. 

    Зі сторони Ессена участь у перемовинах про подальше партнерство взяли: мер міста Гастон Ван Тіхельт, перший заступник мера та радник міжнародної співпраці Дірк Коніннгс та експерт з міжнародної співпраці Яннік Палмерс. 

Під час спілкування обидві сторони виявили готовність до подальшої співпраці шляхом укладання меморандуму та напрацювання більш конкретних напрямів, зокрема в галузі освіти, медицини, утримання полігону ТПВ. 

Зараз триває активна робота над текстом меморандуму, який сторони планують підписати у січні наступного року. З того часу відповідно й почнеться його реалізація.

Болехів та бельгійський Ессен підпишуть угоду про партнерство

Робоча зустріч з представниками мерії міста Ессен (Бельгія) щодо можливості налагодження офіційного партнерства з нашою громадою відбулася вчора, 7 листопада. Болехівську громаду представляли: перший заступник міського голови Василь Юрочко,...

Про розробку прототипу екологічного ресурсно-незалежного кварталу йшлося на нараді у міського голови

Робочу зустріч з приводу розробки прототипу екологічного ресурсно-незалежного кварталу на базі Болехівської територіальної громади міський голова Іван Яцинин провів з представниками Київської архітектурно-наукової спільноти. Участь у зустрічі взяли...

Міський голова Іван Яцинин взяв участь в ознайомчому засіданні з налагодження якісного

Сьогодні, 5 жовтня 2021 року, міський голова Іван Яцинин та начальник відділу з питань економіки, інвестицій та туризму міськвиконкому Галина Васильків взяли участь в ознайомчому засіданні з налагодження якісного співробітництва між міськими та...

0 Коментарів

Авторизація