Новий сезон Першості області з футболу відкрито!
21 сер, 2023 0 Коментарів 475 Переглядів

Новий сезон Першості області з футболу відкрито!

У неділю, 20 серпня 2023 року, на міському стадіоні відбувся матч-відкриття першості області з футболу сезону 2023-2024 років. Нашим суперником у цей день була команда «Темп» із Заболотова.

Розпочалося недільне спортивне свято із урочистого виходу команд, котрі супроводжували юні футболісти – вихованці Болехівської ДЮСШ. Під звучання Державного Гімну України капітанам команд була надана честь підняти Державний Прапор України.

Після цього для всіх присутніх прозвучало музичне вітання від Софії Петрів та вітальні слова від першого заступника міського голови Василя Юрочка і настоятеля  Собору Святих Жінок Мироносиць ПЦУ отця-декана Івана Петріва.

Сам матч розпочався із хвилини мовчання за загиблими Героями, котрі віддали своє життя за незалежну Україну. 

Для здійснення першого удару по м’ячу у новому футбольному сезоні на центр поля був запрошений багаторічний гравець і тренер Болехівських «Карпат» Василь Омелянович Міськів. Він, як справжній патріот своєї країни, пішов захищати рідну землю ще у 2014 році. Був двічі поранений. Та це не завадило йому, не роздумуючи ні хвилини, знову стати на захист України із початком широкомасштабного вторгнення росії у 2022 році. Під час участі у бойових діях був знову двічі поранений та зараз проходить реабілітацію.

Щодо перебігу самого поєдинку, то він видався доволі напруженим. У першому таймі, маючи очевидну ігрову перевагу, болехівські футболісти змогли всього один раз уразити ворота суперника. А от другий тайм із самого початку вирівняв сили опонентів і ми всі спостерігали гру двох рівних команд. Гольові моменти почергово виникали у обох штрафних майданчиках, проте забити так нікому і не вдалося.

Болехівські «Карпати» стартують із мінімальної перемоги на своєму полі. Післяматчевий аналіз гри дає розуміння того, що на тренуваннях потрібно працювати ще інтенсивніше, а на іграх, заради успіху, викладатися на усі 100%. Тільки так ми зможемо створити новий успішний період у футбольній історії нашого міста.

Вже в цю середу, у переддень Дня Незалежності України, на міському стадіоні відбудеться матч попереднього етапу Кубку області з футболу, у якому наші «Карпати» прийматимуть команду обласного чемпіонату – "Прикарпаття-Тепловик" з Івано-Франківська. Початок матчу о 17:00 год. Запрошуємо уболівальників підтримати рідну команду.

У Болехові відбувся дитячий турнір із футболу з нагоди відзначення Дня Незалежності України

У суботу, 19 серпня 2023 року, на міському стадіоні відбувся турнір із футболу серед дітей 2009-2012 р.н. з нагоди відзначення Дня Незалежності України. Змагання відбувалися у форматі 8х1 на ½ поля з розміром воріт 5х2 метри. Участь у турнірі взяли...

У Болехові відбулося віче-реквієм, приурочене Дню Героїв Небесної Сотні

Щорічно 20 лютого, в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. У цей день згадують про подвиг учасників Революції гідності 2013-2014 років та вшановують пам’ять загиблих під час протестів. Революція гідності є однією з наймасштабніших подій у...

У Болехові відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора

Сьогодні, 23 серпня 2021 року, на площі Івана Франка у Болехові відбулося урочисте віче під назвою «Символ незалежності і волі» з нагоди Дня Державного Прапора України. У святкових заходах взяли участь представники місцевої влади, управлінь,...

0 Коментарів

Авторизація