Зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу завершено
22 гру, 2015 0 Коментарів 675 Переглядів

Зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу завершено

20 грудня 2015 року після 8 ігрових днів та 37 матчів завершився черговий розіграш традиційного зимового кубку м.Болехова з міні-футболу. 
Доля перших двох місць визначилася іще, напередодні, у суботу. Але, про все по порядку. 
У матчі між міжрічанською «Свічею» та гошівським «Прикарпаттям» для того, щоб зачепитися за медалі, «Свічі» потрібно було будь-що перемагати свого опонента. Саме тому, із стартовим свистком, вони кинулися в атаку, що в решті-решт вилилося у 2 забиті м’ячі упродовж першого тайму. А от друга половина гри принесла міжрічанцям неприємний сюрприз. Дещо розгублене «Прикарпаття» зуміло правильно налаштуватися та завдяки чудовій комбінаційній грі вирівняти ситуацію у гольовому еквіваленті. І, навіть, іще один забитий м’яч не зміг подарувати «Свічі» таку бажану перемогу. У підсумку судді фіксують результативну нічию 3:3, яка забезпечує Гошеву другу сходинку, а Міжріччя майже позбавляє шансів, навіть, на бронзові нагороди.
Надзвичайно цікавим та несподіваним виявився поєдинок між дорослим та юнацьким складом болехівських «Карпат». Практично ніхто не очікував, що юнаки зможуть скласти серйозну конкуренцію більш досвідченим та іменитим одноклубникам. Проте на ділі виявилося все зовсім по іншому. Юнаки не тільки першими відкрили рахунок у матчі, а й невдовзі подвоїли його. Перший тайм завершився з рахунком 1:3 на користь карпатівської молоді. Такий результат аж ніяк не влаштовував «Карпати», адже у разі поразки вони втрачали золоті нагороди. 
У другому таймі юнакам явно забракло сил протистояти супернику на рівних. У підсумку дорослий склад «Карпат» спочатку зрівнює рахунок, а згодом виходить вперед та доводить гру до перемоги.
У неділю на нас очікував іще один непересічний поєдинок. У додатковій грі за 3 місце помірялися силами ФК «Тисів» та «Руський Болехів». Шанси на перемогу у команд були практично рівні, про що свідчила однакова кількість набраних ними очок та нічийний результат у очному протистоянні двохтижневої давності. Але цього разу все було по іншому. «Руський Болехів» одразу ж взяв гру під свій контроль та впевнено і спокійно довів її до логічної перемоги.

До вашої уваги результати ігор минулих вихідних:
Сб. 19.12.2015 року.
  1.  «Руський Болехів» – «Дрім-Тім» Болехів 9:3
  2.  «Свіча» Міжріччя – «Прикарпаття» Гошів 3:3
  3.  «Станківці» – «Руський Болехів» -/+
  4.  «Карпати» Болехів – «Карпати-юн» Болехів 7:3
Нд. 20.12.2015 року.
  1.  «Динамо» Гузіїв – ФК «Тисів» 0:10
  2.  «Станківці» – «Карпати» Болехів -/+
  3.  ФК «Тисів» – «Руський Болехів» 1:5
Підсумкова турнірна таблиця

Команда

І

В

Н

П

З

П

РМ

О

«Карпати» Болехів 

8

7

0

1

60

30

+30

21

«Прикарпаття» Гошів

8

5

2

1

66

35

+31

17

«Руський Болехів» 

8

4

3

1

37

22

+15

15(+)

ФК «Тисів»

8

4

3

1

47

23

+24

15(-)

«Свіча» Міжріччя

8

4

2

2

52

28

+24

14

«Карпати-юн» Болехів

8

3

1

4

23

30

-7

10

«Дрім-Тім» Болехів 

8

2

0

6

31

55

-24

6

«Динамо» Гузіїв

8

1

1

6

23

63

-40

4

«Станківці»

8

0

0

8

24

77

-53

0

Після невеличкої перерви команди вишикувалися для урочистого нагородження. Від імені міського голови перед усіма присутніми виступив секретар Болехівської міської ради Ігор Грецький, який привітав спортсменів із успішним завершенням змагань та висловив надію побачити їх всіх на нашому турнірі і наступного року.
Згодом із його рук команди переможці були нагороджені грамотами та медалями. Також, традиційно, були визначені кращі гравці турніру. Ними стали: Сергій Халацький – кращий бомбардир («Прикарпаття» Гошів, 34 м’ячі), Андрій Пуняк – кращий воротар («Руський Болехів) та Роман Дяків – кращий гравець («Карпати» Болехів).
Завершилося нагородження врученням перехідного кубку м.Болехова з міні-футболу капітану команди «Карпати» Болехів – переможцю сезону 2015 року.


Зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу виходить на фінішну пряму

Минулими вихідними кращі міні-футбольні команди Болехівщини та ближніх сіл продовжили визначати сильнішого з-поміж себе. Ці два дні подарували нам багато хороших протистоянь та неочікуваних результатів. Найбільше, напевне, здивувала тисівська...

Кубок міста Болехова з міні-футболу серед ветеранів (40+)

27 березня 2016 року на майданчику із синтетичним покриттям відбувся другий тур Кубку м.Болехова зміні-футболу серед ветеранів (40+), який стартував тижнем раніше. Турнір такого роду на теренах Болехівщини проходив вперше. Участь у ньому взяли 3...

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу

20 лютого 2016 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1, в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене", пройшов відкритий чемпіонат міста Болехова з баскетболу. Участь у змаганнях взяли 3 команди з...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація