Сесія Болехівської міської ради, призначена на 28 березня, не відбулася
28 бер, 2023 0 Коментарів 512 Переглядів

Сесія Болехівської міської ради, призначена на 28 березня, не відбулася

Як уже повідомляли, 21 березня 2023 року, розпочала свою роботу 27 сесія Болехівської міської ради. У ході першого пленарного засідання депутати проголосували та ухвалили рішення лише за проєкти рішень щодо надання одноразових грошових допомог військовослужбовцям Збройних сил України та їх рідним, надання допомог жителям Болехівської територіальної громади, а також питання, які стосувалися врегулювання земельних відносин. Всі інші питання, передбачені розпорядженням міського голови на розгляд пленарного засідання міської ради, а це ряд важливих проєктів щодо внесення змін до бюджету Болехівської територіальної громади, звіти старост старостинських округів громади про роботу, затвердження звітів про виконання міських цільових програм, а також проєкти рішень, які депутати самі запропонували внести на розгляд пленарного засідання тощо, міські обранці вирішили розглянути в суботу, 25 березня 2023 року, за що проголосувала більшість із присутніх у залі. 
В свою чергу, в суботу 25 березня 2023 року, депутати, зібравшись та зареєструвавшись у залі для пленарних засідань, знову вирішили відкласти розгляд питань порядку денного, мотивуючи відсутністю окремих доповідачів. За пропозицією одного з депутатів, наступне пленарне засідання запропонували провести у вівторок, 28 березня 2023 року. За що знову ж таки проголосувала більшість із присутніх у залі міських обранців. Отже у суботу, 25 березня 2023 року, друге пленарне засідання ради не відбулося.
Сьогодні, 28 березня 2023 року, відповідно до розпорядження міського голови та за пропозицією депутатів міської ради мало відбутися третє пленарне засідання 27 сесії міської ради. Для цього всі зібралися у залі засідань Народного дому м.Болехова. Депутати зареєструвались для роботи у пленарному засіданні ради. Секретар міської ради зачитав службову записку керуючого справами міськвиконкому щодо відсутності двох доповідачів відповідно до передбаченого порядку денного пленарного засідання міської ради у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та запропонував перенести розгляд даних питань за бажанням депутатів на розгляд четвертого пленарного засідання 27 сесії міської ради або засідання 28 сесії міської ради. 
Відповідно до затвердженого на першому пленарному засіданні ради 21 березня 2023 року порядку денного, одним із питань було «Про затвердження штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Болехівська центральна міська лікарня» Болехівської міської ради Івано-Франківської області.
Депутати, мотивуючи відсутністю на пленарному засіданні директора КНП «Болехівська центральна міська лікарня», який мав доповідати щодо цього питання, а також інших двох доповідачів знову запропонували не проводити пленарне засідання міської ради, а скликати його в інший день. 
Міський голова Іван Яцинин звернувся до депутатів з розумінням віднестися до ситуації та перейти до розгляду питань порядку денного, а не відкладати його на невизначений період. Адже більшість доповідачів питань порядку денного присутні у залі засідань та готові доповідати щодо проєктів рішень. Проте депутати не дослухались до думки міського голови. 13 міських обранців із 19 присутніх проголосували за перенесення пленарного засідання.  
Міський голова повідомив, що про дату проведення наступного пленарного засідання міської ради буде повідомлено додатково.

Болехівська міська рада розпочала роботу чергової 27-ї сесії

Сьогодні, 21 березня 2023 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося перше пленарне засідання 27-ї сесії міської ради. Участь у його роботі взяли 22 депутати міської ради із 26 обраних, керівники управлінь, відділів...

Із сесійної зали

Вчора, 21 лютого 2023 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулася чергова 26 сесія Болехівської міської ради. Участь у її роботі засідання взяли 23 депутати міської ради. На порядок денний було винесено 106 питань. Перед початком...

Із пленарного засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 4 березня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулася V сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Провів її міський голова Іван Яцинин, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 23 депутати міської ради....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація