У Болехові оновили приміщення консультативно-діагностичного центру Болехівської  міської лікарні
29 вер, 2023 0 Коментарів 433 Перегляди

У Болехові оновили приміщення консультативно-діагностичного центру Болехівської міської лікарні

У Болехові завершили ремонт у консультативно-діагностичному центрі КНП «Болехівська ЦМЛ» та урочисто відкрили й освятили оновлене приміщення для пацієнтів. 

Вдалося провести роботи і покращити умови надання медичних послуг для мешканців та гостей громади завдяки залученню коштів з обласного бюджету.  

Провів гостей оновленими приміщеннями і розповів про виконані роботи директор КНП "Болехівська центральна міська лікарня" Юрій Мазур.


- Це черговий і важливий крок у наданні якісної медичної допомоги вузькопрофільними лікарями жителям громади.  Я щиро дякую керівнику та  працівникам підрядної організації «Євродім», які оперативно і якісно провели ремонт та зробили більше, ніж було передбачено кошторисом. Це внесок будівельників у розвиток медичного закладу громади, така допомога - дуже важлива для нас.  Щиро вдячний усім працівникам закладу, лікарям, медичним сестрам, санітаркам, які, незважаючи на будівельників, організували надання послуг пацієнтам та роботу установи на належному рівні, - зазначив Юрій Йосипович, розповідаючи про зроблене. 


Своєю чергою міський голова Іван Яцинин подякував керівнику міської лікарні Юрію Мазуру, який особисто доклав чимало зусиль для залучення коштів на покращення матеріально-технічної бази закладу. А також усім причетним до проведеного ремонту.


- Медицина — одна з тих галузей, що роками недофінансовувалася. У кожному населеному пункті є медичні заклади, які потребують ремонту та реконструкції.  Сьогодні ми спільно виправляємо цю ситуацію та завдяки активній позиції головного лікаря оновлюємо та модернізуємо міську лікарню. Тепер мешканці громади можуть отримувати якісні медичні послуги з комфортом, а лікарі — працювати у кращих умовах, — зазначив Іван Васильович.


Митрофорний протоієрей отець-декан Іван Петрів та митрофорний протоієрей отець-декан Василь Дзяйло спільно помолилися та звершили освячення оновлених приміщень міської лікарні.


Опісля звернулися до присутніх зі словом, у якому подякували усім, хто усіляко долучився до проведених робіт та покращення умов для пацієнтів, наголосивши на важливості спільного служіння священнослужителів і медичних працівників у лікуванні людей, побажавши мудрості і терпіння у добрій справі.













Медичний заклад громади отримав гуманітарну допомогу

Сьогодні КНП "Болехівська центральна міська лікарня" Болехівської міської ради отримало гуманітарну допомогу у вигляді лікарських засобів та розхідних матеріалів. Сприяли та особисто доставили допомогу депутат Івано-Франківської обласної ради,...

У Болехівській центральній міській лікарні облаштували приміщення для центру терапевтичної та

Просторі кабінети, затишні палати, комфортні кімнати гігієни з сучасним санітарним обладнанням – так тепер виглядає приміщення колишнього пологового відділення КНП "Болехівська центральна міська лікарня", у якому нещодавно завершили ремонт. Вже...

У Болехові проводять поточний ремонт доріг комунальної власності

Сьогодні у місті розпочали поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці 24 Серпня. Відтак при сприятливих погодних умовах відремонтують дороги на вулицях Котляревського та Лисовицькій. Поточний ремонт доріг комунальної власності проведуть за кошти...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація