Легальна зайнятість
14 вер, 2020 0 Коментарів 445 Переглядів

Легальна зайнятість

11 вересня 2020 року в залі засідань Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар на тему «Легальна зайнятість. Неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин».
В семінарі взяв участь головний державний інспектор відділу з питань трудових відносин та зайнятості Управління Держпраці в Івано-Франківській області Орест Парахоняк. 
Директорка міської філії Марія Сказик відкрила захід та ознайомила учасників з переліком послуг, що надаються роботодавцям службою зайнятості, навела приклади успішної співпраці з роботодавцями та охарактеризувала основні показники ринку праці.
Провідний фахівець відділу надання соціальних послуг міської філії Тетяна Бонковська надала інформацію про Порядок компенсації витрат у розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування роботодавцям.
О.Парахоняк поінформував учасників про дотримання норм трудового законодавства, зокрема, про вимоги законодавства щодо належного оформлення трудових відносин з працівниками, порядок прийняття на роботу працівника, цивільно-правий договір, а також зазначив, що для забезпечення свого майбутнього найманий працівник повинен вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин, які повинні будуватися на законодавчій основі, з дотриманням відповідних соціальних гарантій. Він підкреслив, що лише легальне працевлаштування гарантує конституційні права громадянам. 
Учасники заходу долучилися до активного обговорення, а також розглянули відповіді на всі запитання та отримали інформаційні матеріали. 
Болехівська міська філія 
  Івано-Франківського ОЦЗ

Налагодження співпраці з новоствореними підприємцями

20 лютого 2020 року фахівцями Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено семінар з новоствореними підприємцями на тему «Зайнятість осіб, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню - першочергове...

Легальна зайнятість.

29 січня 2020 року у залі засідань Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар на тему “Легальна зайнятість. Неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин”. До участі в...

Семінар з роботодавцями

12 грудня 2019 року фахівцями Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено семінар з роботодавцями на тему «Зайнятість осіб, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню - першочергове завдання...

0 Коментарів

Авторизація